Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
први излаз за 2014 и мали сребрњак :)
са горње стране је од Аce 250 а са доње од друга са Xp deus-ом
[Slika: nelt.jpg]
[Slika: jvls.jpg]
[Slika: 5i1f.jpg]

ако неко препозна овај сребрни нек напише Smile
Odgovori
I onda kažu da Garrett250 ne valja,Novice svaka čast na nalazima.
Odgovori
Opa upao si na Vizantijski teren samo kidaj. Daj i drugu stranu ovog srebrnjaka sa ove strane se bas nista ne razaznaje.
Odgovori
kolko vredi onakvo koplje
Odgovori
(09-01-2014, 09:52 AM)car dusan silni link Piše: kolko vredi onakvo koplje

не знам колико вреди али их имам доста(то су све стрелице) једино глупо што су се све изломиле у џепу па су сад као на слици
Sad
ова ми је омиљена [Slika: 2g5u.jpg]
Odgovori
(08-01-2014, 11:53 PM)draženx link Piše: I onda kažu da Garrett250 ne valja,Novice svaka čast na nalazima.

па ја ћу први да ти кажем да не ваља Smile ни један од ових налаза није био чист све као гвожђе али ја зато копам све и нађе и новчић
а на неким теренима неће ни да ради пишти на траву,на чисту суву земљу чим га спустиш на земљу он исто пишти и тако Smile
док не навикнеш после је ок  Tongue

Косово је Србија Smile
Odgovori
(09-01-2014, 09:40 AM)raki1 link Piše: Opa upao si na Vizantijski teren samo kidaj. Daj i drugu stranu ovog srebrnjaka sa ove strane se bas nista ne razaznaje.

[Slika: qbvq.jpg]

[Slika: 7qf6.jpg]

лош је доста Smile али ме занима да ли је византија или турска или нешто треће Smile
Odgovori
Znam o čemu pričaš  Smile      imao sam prije isto Garrett 250 sad imam isto Garretta ali AT PRO i razlika je očita.
Odgovori
имао сам и ја прилику да радим са AT Pro не знам како је код тебе али добро одваја метале све добро ради једино није дубина велика ту око 20 25 се креће
Odgovori
fini nalazi kolega!samo napred
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)