Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za Makedonce
Pitanje za Makedonce:

Pošto ima dosta ljudi iz Makedonije na ovom forumu, i većina njih kažu za sebe da su "opasni sportisti - tragači" da li bi neko od njih mogao da postavi neku mapu, knjigu, plan ili šta god ? Čisto ono da i mi ostali vidimo te Makedonske mape ....
Odgovori
ja nisam makedonac al moja zena jeste pa evo jedan zapis odakle je moja zena.
krivi dol;selo dobrosan,izmedju stari krivi dol.tamo,,,,,,,,,na istok,,, koraka ostava.
a evo i jedna slika odatle,s tog mesta

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
evo jos tri slike s tog mesta,kako izgleda okolina

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Razno / Pitanje za Makedonce
« Poslednja poruka admin poslato danas u 16:52 »
Pitanje za Makedonce:

Pošto ima dosta ljudi iz Makedonije na ovom forumu, i većina njih kažu za sebe da su "opasni sportisti - tragači" da li bi neko od njih mogao da postavi neku mapu, knjigu, plan ili šta god ? Čisto ono da i mi ostali vidimo te Makedonske mape ....

Admin  ovo sta si napisao da vidide da nema covek u makedonije za himovic  jasam dosta napisao da ne postoi covek mislim da su jaki povrzeni  i nemogu nista sam tu i zato trasim neko malo da me razume  da sam KLUC  POP MARTIN HIMOVIC  VELIKI POZ
Odgovori
(27-12-2013, 05:52 PM)admin link Piše: Pitanje za Makedonce:

Smile
ma kakve mape/planove sve sto imate vi iz Srbije i Bugarske je za Makedoniju  Big Grin
samo ne znate, da je Stara Planina u Makedonije, Pobeda, Ostre Cuke idr.

Kad je bila Srbija ali Bugarska veca nego Makedonija? Nikad!
Odgovori
E Bekir ti si car gluposti,
bez namere da vređam ali sam morao da ti kažem.
Pa ne delimo mi ovde imovinu pa ajd da se svađamo koje je čije,ko ima više i takve bezvezne stvari.
Ljudi shvatite već jednom da smo svi mi toliko izmešani,živeći i seleći se po ovim prostorima i da postoji veoma mala razlika.Zašto uvek mora da se raspravlja oko toga.
Odgovori
(27-12-2013, 11:35 PM)crni1 link Piše: E Bekir ti si car gluposti,
bez namere da vređam ali sam morao da ti kažem.
Pa ne delimo mi ovde imovinu pa ajd da se svađamo koje je čije,ko ima više i takve bezvezne stvari.
Ljudi shvatite već jednom da smo svi mi toliko izmešani,živeći i seleći se po ovim prostorima i da postoji veoma mala razlika.Zašto uvek mora da se raspravlja oko toga.

Sta se palis, jbt, samo sam reko istinu, ne vredjam niko, ne delim koji je imao vise koji je nemao,
i decu znaju da Makedonija nekad je bila do Indija, niko drug nije uspeo da uradi to sto makedonce su uspeli, nema sta da se vredjas, Makedonce, Srbi, Bugari, Grci, Albance, Rumuni, svi su bili tad zajedno.
Odgovori
POSTOVANI ADMINE,svi smo mi zajedno OPASNI SPORTISTI  (srbi,makedonci bugari,grci,rumuni,turci,i ostali narodi)dok se nekome pozlati ,( no vecinom po kazivanju za ostavinu ili slucajno po nekim iskopima ) a ondak, fol, batali  ovaj sport i sedne u neki cosak i uziva smeseci se i provocirajuci povremeno velike majstore koji ih ima u svim narodima i narodnostima.no da ti kazem da prema mom saznanju da su neka dokumenta diktirana i pisana u rumunskom zatvoru za vreme hajdukovanja pop martina i volcana i predate upravniku ,potom dokumenta su poslata za tursku i od tada pomocu jednog grka i jednog lekara pocelo je da se prepisuje i prevodi na ostale jezike i prema susednim drzavama da se distribuiraju ti dokumenti sa raznim dodacima u zavisnosti od prevodioca kolko su znali i umeli da prevode u to vreme iz jednog jezika u drugi jezik ne poznajuci akcent i dijalekt i obicaji sa znacenjem za svaku rec.i zato mi sada imamo razlicite tumacenja i razliciti prilaz za neki dokumenat ,a u sustini se nekako razumemo u znacenje i sadrzinu bilo kog dokumenta.dugo vremena posmatram mnoge forume i nikako jos nisam sreo one znacajne  znake niz ceo balkan ,jedino sto lice ili prilice ,ali  da su bar tri  znaci  povezani po redu iz bilo kog dokumenata  i bilo kog kompleksa ( kao kles ili kip no ne vazi za toponime i nazive ) i kako moze neko sebe nazvati velikim majstorom  kada to jos nije niko pronasao,vec sve nam nesto prilici ili mi tako zelimo da vidimo.sa postovanjem i puno srece i zdravlje u novoj godini
Odgovori
Moe mislenje
Ne veruem i taj sto ima bilo neki dokumenat ili prepis (zapis) ili bilo sto god da ga iznese na forum to se sve cuva u tajnost i gleda sto vise da prikupi neku informaciju a dal e to sve tacno ili ne to nie svesan.

pozdrav
i srecni  PRAZNICI  svim clanovi i ostali sportisti
Odgovori
(30-12-2013, 01:11 AM)sportist link Piše: .no da ti kazem da prema mom saznanju da su neka dokumenta diktirana i pisana u rumunskom zatvoru za vreme hajdukovanja pop martina i volcana i predate upravniku ,potom dokumenta su poslata za tursku i od tada pomocu jednog grka i jednog lekara pocelo je da se prepisuje i prevodi na ostale jezike i prema susednim drzavama da se distribuiraju ti dokumenti sa raznim dodacima u zavisnosti od prevodioca kolko su znali i umeli da prevode u to vreme iz jednog jezika u drugi jezik ne poznajuci akcent i dijalekt i obicaji sa znacenjem za svaku rec.i zato mi sada imamo razlicite tumacenja i razliciti prilaz za neki dokumenat ,a u sustini se nekako razumemo u znacenje i sadrzinu bilo kog dokumenta.dugo vremena posmatram mnoge forume i nikako jos nisam sreo one znacajne  znake niz ceo balkan

Slazem se, tako je, mi svi trazimo jednu staru planinu na ceo balkan, ima vise a nije napisana na kartu, zasto je skrivena.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)