Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Džinovi iz Severne Amerike
sto se tice kazancica to nisam hteo ni da komentarisem,zato je i kopan podzemni prolaz,a ne da unaprede i ulepsaju grad,samo nemogu da shvatim ove nase predstavnike u svetu,koliko je samo recimo nis,a i cela srbija bogata istorijom,vaznim dogadjajima i vaznim licnostima a nema nas nigde,sveli su nas da budemo poslednji narod,a jos uvek nisam siguran ali mislim da je srbija kolevka zivota,mnogo toga polazi odavde
Odgovori
Što bi se reklo narodski: Pišaju nam za vrat i celo vreme nam govore da  pada kiša  (-:
Odgovori
Ja  Mislim da je to nesto vec vidjeno svuda u svitu cak i u mom Malom mistu kod osnovne skole je iskopan takav jedan Skelett .. veliki ljudi ima i danas
Odgovori
Veliki skeleti  jesu nadjeni u Nisu a i  u okolini Nisa.Sto se tice podzemnog prolaza  u centru grada pronadjen je i  beli kameni sarkofag. Sastavljen od precizno obradjenih i uklopljenih kamenih ploca koje su drzale jedna drugu u celinu.Dizalicom iz ''Mina '' je utovaren u  teglac za tenkove i oteran ..
  Podzemni prolaz u delu kod bioskopa Istra i dalje prema Dusanovoj ulici je kopan u potrazi za Jevrejskim zlatom.
Odgovori
to su sve fotomontaze,ja u skoli nista nisam o tome ucio i cuo.
Odgovori
A i nije bilo u Dnevniku tj. na televiziji.
Odgovori
(11-12-2013, 10:50 PM)piro link Piše: to su sve fotomontaze,ja u skoli nista nisam o tome ucio i cuo.

...pa u skoli nisi ucio ni o ostavama sa zlatom , kazanima , cupovima itd pa eto dosao si ovde da se naucis....a i ne samo o tome vec i o mnogo cemu drugom....ZAR NE !  Wink Big Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)