Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znaci
ODGONETANJE ZNAKOVA

Ima li neko ko moze da mi pomogne u odgonetanju ovih znakova. Vecina njih se nalaze u rastojanju 1000-1500 metara uglavnom na recnom koritu. Takodje nedaleko od ovih znakova nalazi se vodopad sa tri takoreci bunara, koji cine jedan trougao. Precnik tih bunara je priblizno 60-70 sm. Dva od njih su na recnom koritu, dok je treci uklesan u steni. Imam i druge znakove na raspolaganju.
Hvala unapred na saradnji!

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ova cetvrta slika sa uklesanim y ti ukazuje na drvo ako u blizini ima neko veliko ili po necemu specificno drvo pogledaj kod njega
Odgovori
Pozdrav druze, novi sam na forumu tako da, za odgovor mozda sam zakasnio.  Smile
Vidi sad, na prvoj slici imas samo mali krst +, sto znaci da treba da razbijes kamen ili da kopas ispod njega.
Na drugoj slici imas izuvijanu strelicu sto moze da znaci da ima nesto na vrhu strelice, odmah ispred, ili na 2m u pravcu gde pokazuje strelica.
Na trecoj slici znak iza broja 8 moze da oznacava zlato, ali broj ne znam sta znaci.
A na cetvrtoj slici kao sto ti je rekao dashas moze da oznacava drvo, a moze da oznacava, da treba da kopas samo jedan korak od kamena.

Na prve dve slike su Turski stari znaci, i cuvaj se da zlato nije zaliveno necim otrovnim (ako ga ima, i ako budes rovario).  Wink

Da sam na tvom mestu nebih cekao, aparat u ruke odmah... Big Grin
Odgovori
Pozz svima imam slicno pitanje. Na stenu je uklesan rimski broj 10 velicine oko 20 cm. Sta to znaci???
Odgovori
Ja ti saljem odgovore na PP ali ti ocigledno ne vidis  Wink
Odgovori
(08-03-2014, 01:46 PM)GROTAGOLD link Piše: Ja ti saljem odgovore na PP ali ti ocigledno ne vidis  Wink
Mozda covek nije primetio da ima primljenu poruku , pa moras javno da mu kazes da pogleda postu  ;D ,  Wink
Odgovori
rimski rudnik
cega neznam
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)