10-12-2013, 10:08 PM
da li neko moze da mi objasni a i da mi potvrdi pustanje u zemlju 18K volti radi pretrazivanja skenerom. Da li je to praksa i da li je to neko uradio i ako jeste - koliko je to efikasno.
Pitanjce
|
10-12-2013, 10:08 PM
da li neko moze da mi objasni a i da mi potvrdi pustanje u zemlju 18K volti radi pretrazivanja skenerom. Da li je to praksa i da li je to neko uradio i ako jeste - koliko je to efikasno.
11-12-2013, 06:28 PM
pretpostavljam da je to glupost sto sam pitao...tako sam i mislio...nego htedoh i vas da cujem.
11-12-2013, 06:56 PM
Ne razumem se u skenere,ali odakle toliki napon?Doduse kod automobilskih svecica i bombina jeste napon nekoliko kilovolta,ali to je trenutna indukovana struja pa jedino da i to cudo radi na taj neki nacin.Visoki napon koji dolazi do lokalnih transformatora iz kojih se napajaju domacinstva je 10000v i sa njim nema sale(moze samo jedanput ) pa razmislite.Voleo bih licno da popricam sa covekom koji ti je to rekao,mozda ima nesto sto ja ne znam.
12-12-2013, 09:21 PM
tacno tako...i meni je to bilo cudno...odakle tolika voltaza. Verovatno zamajavanje samo tako. Ovim bi zakljucao ovu temu.
Prema zelji autora tema se zakljucava Moderator |
|
|