Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чаушов дол
(08-12-2013, 05:01 PM)laki kes link Piše: U pitanju je stara planina. Procitajte znaci.dodajem:ovci izvor,vodopad oko35m. 3stepwnika,3stopala kod njih oko20g.pre uzeta1 serpa sa pare(tendjera)63 stopala koji sunisteni od strane hajduka i.t d.

Laki kes reko sam ti sta me interesira ako znas to reci dacu ti zapis pa radi sta oces posle ja nemogu to zavrsiti nije kod mene Wink
Odgovori
Ja sam za saradnju  ipre nego da napravim neki potez vrsim sravnjavanje svih pisanija uvezi toga .izvori utom delu  su po ruseni .jedan iznad s vira idrugi iznad ovih znaka koji je bio podgraden.na vodopadu kod si, vira ima levi srp i riba
Odgovori
Pozdrav kolega Duskalo kao i ostalim kolegama ,ako hoces posalji mi pisanije za ovaj dol kao i za mrtvicu ili da se nekako sastanemo ida sravnimo pisanije.
Odgovori
prav e Ali Baba ima i u Bugarsko mali i veliki Chausov dol u Trojanski Balkan deka sa Trite venci i se bara pecina Obstata Mara
Odgovori
i za opštu maru imam opis kod trojanski manastir i takav se pojavljuje isto kod nas samo u Bugarsku su prostorije a kod nas staje to nemogu povuku 3 lokomotive sa po deset vagona gluposti haha jbg.kako ih nije mrzelo da pišu...............
Odgovori
verno e i to brate pisuvli za pechina so 7 kupa pari s po 30 tovara blago  ;D a ot deka tolkova mnogo lazlivi planove ima deka sa pisuvani ot razni popoeve s cel targovia i pisachi na knigi  Big Grin che e kutano i krito da no ne chak po tolkova mnogo i sega znacite stoat no parite gi nema  8)
Odgovori
Kolega ,imate mozda znakove za pare ali pogledajte malo bolje inacicete neke od znakova koji gvore nesto sasvim drugo u odnosu naostavu, kod mene stoje znaci koji potvrdjuju ispravnost itacnost .
Odgovori
Kolege za ovo mesto imam opis na desetak stranica i plus mapa crtana za orientaciju samo neznam gde je mesto ,a ovo shto lakikesh pishe ako je tacno kako kaze isto pishe na moje dokumente.Samo josh puno toga primer vodopad kao suvo prskalo ,markova dupka -furija staro rimsko kale a u blizinu rimska crkva,hajducko oro igrilo,hajducki kladenec ,radin izvor ,poin dol,branit dol mocurliva livada so sedam ploca -basamaci i tako dalje.
Pozdrav
Odgovori
Izvinjavam se kolege od tiliko tema i posla nestizem svoje teme da pogledam.sve sto sam napisao je tako  i ima mnogo znaci  cak dosta njih nisam ni trazio pred novu godinu sam bio i svasta od njih nalazio ,ima kale ,put,vodopadi ,izvori ,mogu reci mnogo jako mesto.pozdrav
Odgovori
to ima u svako selo u srbiji...............
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)