07-12-2013, 03:55 PM
evo cupceta,jutros izaso,uso u pecinu zvana kujna kad tamo...
i sad..sarma zlata vredna dali pojesti i potrositi sve za rucak ili krckati polako
elem ide zima ljudi..vreme je za cvarke kobaje kavurmu,..i prasence od..ma bolje svinjce tu do..150 kg
dobro 200
javljam kakva je bila
a sad bez zezanja ..zeljana posuda je nasledjena jos od mog pradede....koristi se u kujni vec 100tinak godina u nasoj kuci u kujni..
ok mozda mal manje ali tu je negde...
premesta se s generacije na generaciju svi so odrasli uz taj cupic.sta li je nekad bilo u njemu neznam..al iskreno..sarma iz njega je bozanstvena....
samo me cudi da i dan danas traje :o..kvalitet...a pre par god kupili jednu koja je brzo pukla na pola..
imamo i jednu vecu,kao serpu za gulase neznam ni ja sam sta vec,i par malih za tavce na gravce i isto su toliko stare
eto kvaliteta
.
i sad..sarma zlata vredna dali pojesti i potrositi sve za rucak ili krckati polako
elem ide zima ljudi..vreme je za cvarke kobaje kavurmu,..i prasence od..ma bolje svinjce tu do..150 kg
dobro 200
javljam kakva je bila
a sad bez zezanja ..zeljana posuda je nasledjena jos od mog pradede....koristi se u kujni vec 100tinak godina u nasoj kuci u kujni..
ok mozda mal manje ali tu je negde...
premesta se s generacije na generaciju svi so odrasli uz taj cupic.sta li je nekad bilo u njemu neznam..al iskreno..sarma iz njega je bozanstvena....
samo me cudi da i dan danas traje :o..kvalitet...a pre par god kupili jednu koja je brzo pukla na pola..
imamo i jednu vecu,kao serpu za gulase neznam ni ja sam sta vec,i par malih za tavce na gravce i isto su toliko stare
eto kvaliteta
.