Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vodopad 2
znam mal vodopadkoj znae neka kaze  pod kosina okolu 3 do 4 metra do samiot vodopat ima zatvoren prostorija  2 na 2 od prilika  vo vodopadot ima nesto
Odgovori
Za koj vodopad stanuva zbor?

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
gde treba da bude vodopad
Odgovori
crna reka orizari cera ]
Odgovori
bate vodopado e na crna reka i e isok okolu 6 metri mad nego ima na distanca od 50 metri drugo vodopadce i posle pomali taka da slikav i znak na skala blizu 10 metri do vodopado i najdov vvrata  samo ne mozam da ja otvoram
Odgovori
tie se na 100 metri od crna reka eden vodopad od 6 metri drugite na distanca od 50 metri se visoki po dva a nekoi i tri metri . do goleiot vodopad ima mala skala i vidi ja slikata sto ja slikav pred dva dena .  ima i vrata ama ne znam kako da ja otvoram mnogu e nabiena.

Odgovori
bate vodopSO E NA 100 METRI OD CRNA REKA I POSLE VODOPADO NA NEKOJA DISTANCA IMA PESTERA SE OOTVARA SO KAMEN PLOCA 150 SM X 100 SM  SAMO SEGA NE MOZAM DA JA NAJDAM PESTERATA AMA PRED 30 GODINI LICNO JA OTVORIV. PRED DVA DENA JA BARAV I NALITAV NA DRUGI ZNACI TAMO DO VODOPADO NA 5 METRI IMA ZAGLAVEN KAMEN , A NA 10 METRI PRAVOAGOLNIK ILI KORITO VO KAMEN ISKLESANO  VIDI NA SLIKITE

Odgovori
kade e toj vodopad
Odgovori
zdravo . gledam si pravete muabet za vodopad. jas znam na 100 metri od crna reka ima eden vodopad visok okolu 6.7 metri i nekolku pomali po 2,3 metri.. i ima dve ogromni skali po stotina tona edna i isto tolku i druga na 3 metri od nego. ne tece mnogu voda .
Odgovori
na sto metro e od crna reka ama nema pestera
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)