Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NEL sonda za ACE250
Kupio bih NEL sondu za ACE250,moze li neki savet primera koju i sta bih dobio a sta izgubio takvom sondom?
Odgovori
Ljudi,drugari,prijatelji,kolege,zar Niko nema odgovora na moje pitanje?

Onda Cu ja dati sam sebi jedan savet,a vi gledajte pa se smejte koliko vam volja.

Garrett ACE 250 kosta u fulu sa sve postarinom oko 300eura,a Nel sonda takodje sa sve postom kosta oko 200Eura,pa sad ti Django vidi sam dali ti se isplati takva investicija ili ces bolje receno zu tih 200 eurica ustedeti jos koji i kupiti neki jaci Detektor???

E MRKK,razmisli sad dobro.
Odgovori
Daj bre druze Django evo ja cu ti kazem korist od toga: dobijes na dubinu i vecu povrsinu ce da pretrazis.....ali posto si to dobio ima i mane a to su nesigurnost za dat signal (lose ti se ocita) i to sto mozda ponegde ce da imas nemiran rad ali ti kazem pre nego sto bi to uzeo citao bi i gledao malo na yutube o tome i za te pare imas stvarno bolje aparate nego 250ace koji ima ne bas naj bolje performanse za sve.....mislim imas i onu ekonomik varijantu euroace za 320 evrica sa DD sondom ali opet zavisi dali si perfekcionista ili hobista....ako ne uzmi odma xp i pici ali sve to zavisi od tebe pa sta ti volis druze Django  8).
Odgovori
Druze Timakumminus,hvala ti na iskrenom savetu,uzecu u obzir i razmislicu o tome za XP.
Odgovori
Nema na cemu druze i naredni put ako nesto zatreba!  ;D pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)