Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OSTROVICA I DRUGI UGAŠENI VULKANI U SRBIJI
Pozdrav svima. Zanima me da li je neko istraživao ugašene vulkanske kupe poput Ostrovice? Ugašeni vulkani bi trebali da budu najbogatija nalazišta zlata, a možda čak i dragog kamenja obzirom da materijal koji su izbacili na površinu potiče iz zemljine kore.
Odgovori
na koju ostrovicu mislis mister?na ovu u vranjskom kraju ili?
Odgovori
ostrovica ima i u niskom kraju...
Odgovori
i da ima nesto to je jako mineralizovano kako onda da radi covek kada aparat poludi?moj kraj ima dosta mineralizacije i desava se ponekada da sem sto pisti na bilo sta i sto nemogu da ga smirim nista drugo ne biva......to bi vise bilo za mineraloga ...odnosno raj na zemlji za njih Smile poz kolege
Odgovori
Na takvim mestima samo detektor koji radi na visoj frekvenciji moze da se izbori sa mineralizacijom.Za takve terene ja koristim Whites Goldmaster koji radi na 50KHz,a dobri bi bili i Fisher Gold Bug,Minelab Eureka,GPX itd.Inace imamo i Ostrovicu-Ostrvicu i na Rudniku,G.Milanovac.
Pozdrav..........fixxx  Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9E%D1%81%...1%86%D0%B0

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Mislio sam na onu na Rudniku! Da li se nalazi po takvim terenima šta sa detektorom?
Odgovori
Mister da ti ja onako kao Sojic odg: sve moze da se nadje sve zavisi ko je proso tu sta je se sve desavalo tu itd zato knjige u ruke sedi i citaj Smile nismo gatali ovde u bob i da znam sta sve i svuda ima mozes da nadjes i od krokodila kozu samo ako trazis sve je moguce i nista ne moguce u drzavi SRB Smile ZATO SAMO GO GO MISTER NO NO Smile
Odgovori
bio na ostrovici sa sondom za samorodno zlato, minerale itd. u sustini nista. na drugoj strani, ne mogu da se setim imena brda, seticu se, ali gleda na ostrovicu, pojavile su se neki tragovi na koje je aparat pistao, pokupio sam uzorke pa cemo videti, ali na samoj ostrovici nista.
Odgovori
Hvala wayman.. Piši još, zanima me tvoje iskustvo..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)