Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neverovatno
ljudi stvarno ste katastrofa ovde sam dvadesetak dana a od vecinu imam veci broj poruka svaka cas izuzecima pa zar vi mislite dacete pomoci jedni drugima samo citajuci ko sta pise bez ucestvovanja u raspravama o nekim mestima ja mislim da se varate i sam pop martin je reko da ces naci ostavu samo ako imas jedan gram mozga vise od njega mozda niko od nas nije pametniji od njega bez uvreda ali ako spojimo znanje i iskustvo mozda mozemo nadmudriti te hajduke koji vecina nisu imali ni dan skole bezobzira sto su oni bili u velikoj prednosti zato vas molim zajebite citanje dajte malo aktivnosti zamolio bi admina da ovu temu stavi gde misli da treba pozdrav
Odgovori
nema niko nista da doda
Odgovori
pecko koliko sam ja video ovde na forumu toliko sveznalica , sve znaju sve oni videli sve oni preporucuju .nemaju pojma cast izuzecima ali vecina bato nema pojma, niti je izasla negde niti je bila na neka mesta sve se svodi iz ovoga citanja to su njihova iskustva,sta god da postavis od tema oni sve znaju I savetuju mani te providne fore,toliko sam pratio ko sta je komentarisao I izneo sacuvaj beziii,nego pamet u glavu I radi sta radis pozzzz Wink
Odgovori
ja mislim da si ti samo jurio poruke i pisao na sve moguce teme zbog stastusa profi ili sta vec ne zelim da te vredjam ja sam na sajtu skoro godinu i ne jurim nikoga da komentarise  samo radim  svoj posao citam gledam itd.A postacu profi kad naucim jos jednom izvini
Odgovori
zao mi je sto tako mislis da ti iskreno kazem zabole me za status kakva korist od toga po meni trebamo razgovarati da bi razmenjivali misljenja samo to moze dovesti do nekog uspeha a sto se tice tih statusa ja tu glupost nisam smislio  jos nesto ja sam profi i bez tog statusa ovim se bavim dvadeset godina a ti uci i nemoj da juris statuse razgovare s ljudima
Odgovori
(26-11-2013, 11:25 PM)pecko74 link Piše:zao mi je sto tako mislis da ti iskreno kazem zabole me za status kakva korist od toga po meni trebamo razgovarati da bi razmenjivali misljenja samo to moze dovesti do nekog uspeha a sto se tice tih statusa ja tu glupost nisam smislio  jos nesto ja sam profi i bez tog statusa ovim se bavim dvadeset godina a ti uci i nemoj da juris statuse razgovare s ljudima

AKO SU ADMINISTRATORSKE OPCIJE ZA TEBE GLUPOST...NAPISI STA TI PREDLAZES ZA ONE KOJI NAPISU 1-2 RECI I TO PONOVE NEBROJANO PUTA NA VISE MESTA ..ILI PAK ONE STO NE NAPISU NISTA , SAMO CITAJU I "SNIMAJU" A O GLUPOSTIMA DA I NE GOVORIM ?  JEL PREDLAZES BRISANJE TAKVIH TEKSTOVA ILI NESTO DRUGO ?
Odgovori
ja bi predlozio da se pisanje poruka ne boduje ili da bodovanje bude na mnogo veci broj poruka zato sto sto takvih poruka moze da posalje bilo ko za veoma kratko vreme mada koliko su clanovi aktivni trebalo bi da bude na dvadeset poruka bodovanje svaka cas izuzecima trebalo bi nekako podstaci clanove da pisu da malo zazivi ovaj forum a ne kad postavis neko pitanje  a da nece niko da odgovori nedelju dana  cemu onda ovaj forum a takve sto tako pisu sankcionisite
Odgovori
Predpostavljam da ti nespadas u grupu "bilo ko" pa da napises tih 10 poruka za 10 dana. Koliko vidim za 15 dana si napisao preko 100 poruka. Koliko su iste konstruktivne necu da sudim to ce clanovi da procene. Sto se tice odgovora na postavljena pitanja ona ce stici svakako ako se nadje da neko zna da odgovori i kada procita sta je napisano u pitanju ( naravno pod uslovom da ima sta da se odgovori i ako to ima neke veze sa tematikom).
Odgovori
Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова.
mislim da ovo sve kaze sta je forum.....
Odgovori
mozda moje poruke nisu konstruktivne kako si reko mozda sam i bilo ko u tih 100 poruka sam pokusao da pomognem ljudima koliko mogu ako vi mislite da netreba da se odgovara na pitanja koja su clanovi foruma postavili onda ja i nisam za ovaj forum
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)