21-11-2013, 09:04 PM
Kako bi lego jedan ovakav,a?
|
21-11-2013, 09:41 PM
pihhhhh koliko citam silnih planova ovo ispada smeno kolega ;D daj bar neku riznicu postavi to je min poz
21-11-2013, 10:17 PM
xexe ja sam skroman i za jedan ovakav od riznice ce da me boli glava :o na linku gde sam skinuo ovu sliku pise:
Americki multimilioner Forest Fen zakopao je blago vrijedno nekoliko miliona dolara u nadi da ce svoje sunarodnike natjerati da podignu zadnjicu sa kauca i izadu napolje. Pre tri godine, 82-godišnji bogataš sakrio je kovceg napunjen zlatnim novcicima, dijamantima i smaragdima, u nadi da ce ohrabriti ljude da istražuju svijet oko sebe umesto što to rade sa ispraznim i nadasve glupim TV programom. Sto ga blize ne zakopa... ;D
21-11-2013, 10:19 PM
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x83qpyxP8kI
[/youtube]
22-11-2013, 06:48 AM
Citao sam za to sta ces jadni ameri nisu imali hajduke i ostali koji su krili sta su stigli i nama ostavljali da se mi radujemo i naravno ljudi misleli nama dobo znali da ce doci 21vek i da ljudi nece se toliko kretati i zato zakopavali to u silne dubine od min 10m : xexe iskreno i jedno cuple bi bilo dobro ali nema ga ...... ali za amere ako neka mozguju mada mislim da i za to treba mozak koji oni ocigledno nemaju pozic i samo tako nastavi kolega
|
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)