19-06-2011, 12:53 PM
Citat:a poznato je da su zlato mazali sa nepoznatim otrovima da nebude posle jao proklesto umro taj ovaj i tako.
Uspostavljeno je da je velika kolicina Arsenala unutra
-Ako dodirujes zlato pre nego sto ga uzmes polij ga vodom jer je radiaktivno tolko godina u zemlji
Svetlost izbija usled velike radijacije koja se oslobadja iz zlata a kako to je sad vec hemija.
sacekaj 15 minuta pa polij vodom i onda ga uzni. Vec sam rekao zasta zbog ogromne kolicine radioktivnosti.
Citat:Rimljani su uglavnom,kada se tiče otrova, nakon vladavine Cezara, preuzeli sličnu tehnologiju posipanja otrovom veće količine žutaća. Koristeći prah jedne od najotrovnijih pečuraka. Istih onih pečuraka koje su i Egipćani koristili u njihovim ostavkama(po piramidama i slično...). Postoje indicije da je i gospodin Srejović,njegovom omaškom,analizirajući jednu skulpturu, tako i nastradao. Rimljani su taj otrov i donosili iz Egipta i koristili ga u navedenom ritualu.
pozdrav
da li postoji neki verodostojan dokaz o ovome sto ste napisali???
tj da su bilo gde korisceni otrovi na nacin koji ti ovde pominjes /arsen ne arsenal/ ,
ne mislim na dokaze tipa "zna se" , "svi znaju" , "pricao mi surnjaja od kuma ciji je teca video strica , ciji brat mu je rekao" i slicno,
nego naucno dokazano .
isto tako voleo bi da vidim neki dokaz makar to bio i link na tekst ili forum ili sta god relevantno gde je otkrivena radioaktivnost kod zlatnih ili bilo kojih drugih nalaza i to takva radioaktivnost koja se neutralise vodom????