Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DALI JE OVO ZNAK
i nije bas da mahovina ima veze jer kad 1 ocistis mahovinu njoj treba vreme da bi se povratila
Odgovori
OD KAKO PAMTIM TAJ ZNAK A IMA 20 GODINA NIKADA NIJE IMAO MAHOVINU SAMO LISAJEVE OKOLO.
Odgovori
bravo ,irokez samo nastavi u blizini bi trebala da je neka zatvorena prostorija koja je puna para ali obrati pznju ako u blizini ima potok ili put uporedo meri daljinu od puta potoka pa se okreni na istok na toj daljini ...
Odgovori
Interesantni znakovi.A otvorio si ih klesanim trouglom .Taj truogao nije tu slucajno.Stani ispred njega i pogledaj gde to jest u sta gleda.
Odgovori
Hvala Shema put je nekih pedeset metara od znaka ali je toliko strmo prema istoku nepristupacno.Hvala i Apisu trougao gleda direktno u krsove. hvala jos jednom
Odgovori
Dobro znaci gleda u krstove.Koliko je veliki taj trougao klesan? Ako je veliki onda je i ostava daleko a ako je mali onda je blize.Po meni ako je ima nije odmah pored znakova.Bar ne ona glavna ili ih ima i vise od jedne.Ima li jos neki znak u da ga trougao gleda?
Odgovori
Videcu brate mislim da ima jos jedan trougao na suprotnom kraju iza krstova gleda na istok. kad odem pogledacu ovo je slikao moj brat neznam sta je tacno radio pogledacu ako ima neceg novog Pozzzz...
Odgovori
Ako ima jos jedan trougao  onda je on vezan za drugu pricu to jest drugu ostavu.A takodje  kao i onaj prvi  gleda u nju.
Odgovori
колега търси наблизо друг знак,трябва да е на равен камак
Odgovori
Hvala ali baba pogledaj sliku svi su znakovi na ravan kamen i vucu na desno.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)