(15-10-2013, 11:43 PM)BrankoV link Piše: garga damen turska ,korab ,aman kututa magika, kamenovska, zeleni vir, grozdova ,kara asanova ,hajdučka, lazareva ,uzunova braće arišana"emira i uzuna ,krdzalijska ,u mrtvicu , sindzir ,simina sesa dobrina ,krstata ,vrazja ,jelenkova , uzun ismailova samotvorna ,gargova ,turska ,mulenova-milenova ,mladenova ,milanova ,jankova , keremildi mandra , kara ali dermeni uzun stojan dervidzija , kara ali uzun ćemili , martinova , i td..
Lokacija MKD, kod mene ima (lazareva ili lazarova) vodenica,ako neko ima informacije neke za ovu (lazareva - lazarova) vodenicu neka kaze sta se trazi , sta treba da ima u okolini ili u dvoriste.Ako nece da odgovori tu neka posalje poruku ili u privathi chat.
Mene najvise interesuju gargova,glavaseva nastina vrazja samotvorna od mnogobrojnih koje znam pa sam izaberi o kojoj da pocnemo i naravno uvazavam svacije misljenje, komentar i saznanje svakog ucesnika u diskusiji. Veliki pozdrav za sve.....
pozdrav ima li nesto za Semionovu vodenicu u blizini se nalazi stari tuski most.
Takodje postoji i Lekina vodenica ona je blizu Timoka i imala je kulu.
Takodje postoji i neki Badin izvoro zvano Beli breg u blizini je Stngina rupa i mesto zvano Beli breg.
Druze Branko V, da li posedujete neki dokumenat za ova mesta.
Pozz