Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrebno kuciste za DD sondu 28 cm
Potrebno kuciste za DD sondu 28 cm za jedan TGSL.
Ponude moze ovde ili na PP.
Moze in vise komada ako neko ima.
Pozdrav...........fixxx

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
DD kuciste 28 cm-neko??? Sad SadSad

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Kod brace iz susedne nam Bugarske.
Odgovori
Citat:Kod brace iz susedne nam Bugarske.
Znam da ima u Bugarskoj,ali ne znam nikoga iz Bugarske ko bi mi to mogao poslati-dva tri kucista ne moraju da prolaze carinu...

Odgovori
Možda ovo može da pomogne:

[Slika: graphi10.jpg]

E-mail: <!-- e <a href="mailtoConfusedpottm@gmail.com">spottm@gmail.com</a><!-- e
Milena:063/887-0022
Nenad :063/745-9453
Tel. 019/442-505
Odgovori
Citat:Možda ovo može da pomogne:

E-mail: <!-- e <a href="mailtoConfusedpottm@gmail.com">spottm@gmail.com</a><!-- e
Milena:063/887-0022
Nenad :063/745-9453
Tel. 019/442-505
Hvala puno!!!Zovem sutra i javljam sta sam uradio!
Veliki pozdrav............fixxx Big Grin Big GrinBig Grin

Odgovori
kucista za dd sonde 28cm , 38cm kao i precnika 45cm kao i koncentricne sonde mozete kupiti od , gjorge zeleva salje postom na kucnu adresu ,sonde su klasicne dd ima ih i fazonirane kao xp dizajn . georgi.g.zhelev
geotech forum.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)