Dolazio je sad tokom vikenda jedan čovek sa Noktom Velox kod mene na poligon da je testira. Poligon je postavljen još 2001, znači validan je. Tesoro Tejon sa velikom sondom je malo dublji od Nokte (sa obe sonde), a Gold Max sa sondom od 27cm osetno dublji i osetljiviji na sitno.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Za Tesoro neznam kakav je!A sto se tice Nokte i Gold Maxa znam da je Nokta dublja!Sto se tice velike sonde za Noktu je vrlo duboka cak i za novac,a kamoli za vece predmete!Jedina mana velike sonde sto je mnogo osetljiva i treba biti pazljiv kada se sa njom radi!Ako se nokta dobro nenasteluje nece da hvata duboko,tako da treba obratiti paznju na stelovanje!
Gold Maxx je dublji i neuporedivo bolji detektor od Nokte. Kao is F75, GTI2500, Deus, E-trac, Explorer, Safari, G-max II, Tejon....
Nokta je sasvim prosečan aparat koji u radu jako podseća na neke bugarske modele.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
OK!Ako ti tako mislis!
Znam iz testova da je XP DEUS I NOKTA u samom vrhu i da su duboki!
Znam iz licnog iskustva i testova da nijedan Fiser,gold max,g-max II nije mogo da pridje nokti!Dublja je od njih!
Dobar je i aparat garet gti 2500 i lepo se pokazao!
Kolega BODATAJSON je sve aparate testirao licno i zna sve detaljno sta i kako!Ima jos vise iskustva od mene!
Ja sam ti preneo neka moja iskustva iz testiranja MD!!
Naravno, tu smo da izložimo svako svoje mišljenje.
Za GTI 2500 si u pravu, dobar je aparat ali ga je pregazilo vreme već odavno.
Ja sam ih sve testirao, a ja ne radim ni za koga ko prodaje detektore, i svi ovi što sam naveo bili su dublji od Nokte Velox.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Znam po mojim testovima detektora da je nokta sve presisala po dobini!
Jedino xp deus je bio priblizan nokti!
Zato sam i zadrzao noktu za sebe i veruj mi prezadovoljan sam!
Pre par dana sam bio na terenu sa čovekom koji ima Noktu Velox. Kako mi je bilo drago što sam se ja te visoke turske tehnologije na vreme otarasio. Gold Maxx je 3 puta bolji aparat.
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
PROBAO SAM I NOKTU GOLDEN SENSE I NOKTU VELOX ONE.TO JE OTPRILIKE ISTO.IMAJU DOSTA DOBRU DUBINU ALI JE PA ONDA PROBLEM STO JE MNOGO OSETLJIVA I REAGUJE NA SVASTA TAKO DA STVARA KONFUZIJU.I TO STO BODA KAZE DA IZOLUJES METAL NE REAGUJE NA METAL,REAGUJE I TE TAKO NA ZARDJALO I NA MALO VECE PREDMETE.TAKO DA IMA DOSTA KONFUZIJE I MENI LICNO SE NE SVIDJAJU TAKVI APARATI...POZDRAV