Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bas sam juce bacio suplju na temu CTX-a. Covjek,moj drugar tvrdi da je CTX nabudzena i dobro usminkana masina. Nisam se bas slozio.Recimo,on smatra da je GPS nepotreban i to pokusava da argumentuje.Meni je recimo ta mogucnost super,bas zbog toga sto daje jasnu sliku o kretanju na odredjenom terenu. Ako se neki veci teren radi u nekoliko navrata,super je mogucnost sto se tacno zna gdje si vec prosao sa CTX-om npr. Mozda mu je najveca mana po mom sto ne prepoznaje npr. manje srebrne novcice i detektuje ih ili kao cink ili aluminij,a zavisno od dubine. Licno mi se dopada rjesnje tezine karbonskim vlaknima. Inace licno smatram da je to pitanje,kao u fazonu za koga navijas?! Zvezda ili Partizan. Mercedes ili BMW. Nekome lezi jedno,a nekome ne......
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ajde da rezonujemo goro romanijo ti kazez
dobar je jer ima gprs jasnu sliku o kretanju na odredjenom terenu. Ako se neki veci teren radi u nekoliko navrata,super je mogucnost sto se tacno zna gdje si vec prosao sa CTX-om
ako tebi treba gprs da znas de si i de si presao po terenu onda smesta menjaj hobi da nebrinem za tebe
pa navodis da je dobar zato sto ima gprs ali kazes
mana po mom sto ne prepoznaje npr. manje srebrne novcice i detektuje ih ili kao cink ili aluminijum :o :o 8)
u pravu si jedino sto na tom aparatu vredi je gprs ostalo je dres nabudzeno u pravu je tvoj kolega on je tvoj drugar i misli ti sve najlepse poslusaj ga
gprs mozes kupiti za 50 eura onaj za pesacenje pa ako ti bas treba gprs da znas de si na terenu eto jeftinijeg i bezbolnijeg resenja
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jel Bodo po tebe dali jedan Minelab uopste vredi? mislim zanima me onako posto znam da imas iskustva sa md??? imam druga nema taj aparat ali je Safari verzija i on je prezadvoljan nalazi dosta duboko stvari kiksne jedino kada je nesto bas oksidiralo i onda kopa u prazno?poz