Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
minirana pecina koju pominjete ovde je zvecara nalazi se izmedju kosmovca i vete ,a opis sa pocetka odgovara pecini koja se nalazi na mestu ORLOVE RUPE,do nje se silazi stazicom 30 tak m ulaz je prilicno zaklonjen jos je i sipurak porastao ispred ulaza ,sama pestera je duboka sedam osam metara visine oko 3 m,s tim sto u dnu pestere postoji znatno manji prolaz visine oko 1m taj prolaz vodi nadole pa savija naglo udesno.eto mozda ova odgovara opisu
Hvala Dragane,
da li imas neku sliku?
Marsovac
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
zasad nemam ali cu da ti donesem uskoro ovih dana planiram da izadjem gore pa cu i nju da odslikam pozdrav
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
marsovac jesi proverio kod ljuberadje?onu iznad?mesto sto sam mislio da postoji pecina ispod ljuberadje,danas sam bio ali pecine nema.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nije to zvecara i ne nalazi se izmedju kosmovca i vete . Pecina koja minirana je hajducka bolnica i nalazi se ispod divne gorice. Konacno sam pre par meseci dobio i pismo koje je, sada vec pokojni starac Sv... pametno precrtao u prirodnoj velicini tako sto je pre xx godina poneo dzak od stocnog brasna, rasklopio ga , prislonio na srenu i lepo grafitnom olovkom verno preslikao.
Veliko hvala njemu jer je bar nesto uspeo da sacuva od divljaka.
imam negde slike cele te pecine i cim ih pronadjem podelicu ih ovde.
Inace na suvoj planini ima sigurno stotinak pecina i mislim da sam u veci deo njih bio pa bez tacnijeg opisa same pecine tesko je reci koja je ta koju ti trazis.
Ukoliko je i bilo nekog znaka pored nje zaboravi ga jer tom planinom dugi niz godina idu tragaci kojima je glavni alat cekic i dinamit a glave im sluze samo da im nebi padala kisa u stomak !!
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
evo i slike.na slici covek gleda u pismo koje se nalazi sa desne strane posle ulaska u pecinu
ima mnoo slika sa suve planine pa samo recite sta vas zaima
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav svima . Mozes li postaviti sliku pisma?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
postavicu cim ga budem uzeo od prijatelja koji ga je odneo kako bi pokusao da ga prevede
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ovaj covek sto gleda sliku ako se ne varam je strasan domine majstor i iz toponice je ako se ne varam
Jel to pecina ZVECARA?
Marso