Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Evo i ja da kazem nesto ;D ,elem pogresili ste mesto za ovako nesto to se radi ovako odete u Kalnu,Temsku.... u lokalne zadruge(danasnje prodavnice gde sede i ljokaju sveznalice) platite gajbu pivo mestanima i posle jedno 5-6pivica ubacite neki pojam tozla,popovi,krstovi i onda ce da imate neprikosnovene informacije ......usput ne garantujem da necete negde i da naletite na batine ali mislim da bi vam to pomoglo ki nista. 8)
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
hoces da kazes da je kod nas traganje dozvoljeno??? ne znam sta tu ima da se objasnjava u vezi zakona ako nije jasno procitaj zakon ipak bi bar ti trebalo da budes malo upuceniji od mene!!!
Kad kazes da je nesto zakonski nedozvoljeno onda bar navedi o cemu se konkretno radi kada vec tu sintagmu ubacujes negde. Ovako ispada da je "inervju" zabranjen ili setanje po terenu. Ko je spominjao "arheoloska iskopavanja"?
Na stranu sto pojedinci pokusavaju na sve moguce i nemoguce nacine da pokupe informacije a ovo je jedan u nizu bisera i pokusaja te vrste. Da ne navodim primere bar sa ovog foruma i kada svoje neuspehe u tim aktivnostima pokusavaju sa povratkom i sa nekim drugim profilom a i malo promene temu. Srecom pa ovde ima dosta clanova cija pamet nije kratka. 8)
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Samo da se umesam malo medju vas oko teme zabranjeno i ne zabranjeno.....ovako nije zabranjeno ako nema tabla i nije lokalitet upisan.....a sve ostalo samo recite cika pajkosu da ste zlatar i ako vas zatekne na neko mesto gde kopate ......i bez brige ali nikako ne spominjajte da ste numizmaticar za to ce vas i rektalno da pretrese p.s to sa onaj rektalni nisam imao prilike da okusim na svoju kozu ali ima koji su zato i kazem
pozic
manite coveka..sto ga plasite...Niski neboj se ja bajem odi stra...
dobar shtos,.hehehe.,. 8)
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
covek je lepo rekao da ga neko neki vikend povede u potragu za pop martinom. ja koliko znam gore vrvi od kojekakvih nazovimo agenata i policiskih patrola, a i lokalci odmah prijavljuju i to tvrdim iz licnog iskustva tako da ne verujem, kada bi vas uhvatili sa aparaturom, da bi vas samo pozdravili u prolazu osim ako niste njihov