Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BUKAROVAC
(12-09-2013, 11:41 PM)Mladenovic link Piše: mane su uklonjene,i dodato par sitnica.

MANE SU UKLONJENE I DODATO PAR SITNICA ? ? ?...NA MINELABU GPX 5000 ?
Koliko sam razumeo iz dopisa sa tobom aparat je nabavljen iz Tajlanda preko neke posrednicke firme iz Nemacke po ceni od 1200 $ uz dodatne troskove od 200 evra. Uz aparat si dobio bateriju sive boje i dve sonde ..jedna DD od 40cm i druga crna iste velicine. Nakon toga si otisao u nekakvu firmu u Beogradu kod autokomande gde su ti izvrsili prepravke na uredjaju i zamenili akumulator od 7.4v sa nekim drugim od 18.5v da bi bolje radio. Uz to su ti promenili njegov displej i stavili neki drugi displej i za tu "montazu" naplatili ti 600 evra. Usput su zamenili i slusalice (?) jer njegove original ne odgovaraju (?). Ukratko sada taj "uredjaj" nazivas minelabom GPX 5000 sa mogucnostima detekcije do 6metara dubine.  :o
Zaista nemam namere da kvarim pomenutu temu ali naprosto moram da odgovorim na ovo cudo od tehnike koje se naziva "ORIGINAL MINELAB GPX 5000" Dragi prijatelju iz pomenutih citata se naprosto moze zakljuciti da se ili salis ili si tesko ostecen i za tih 1200$ i jos dodatnih 200+600 evra. Uz original uredjaj idu dve sonde od 11" DD i MONO proizvodjaca COMMANDER i obe su bele boje..sonde od 40cm crne boje firme COMMANDER NEPOSTOJE a sto se tice tih strucnih prepravki pomenutih majstora voleo bih da vidim na sta to sada lici i kako uredjaj funkcionise na tih 18.5v ? Uslikaj taj uredjaj pa postavi slike ovde da vidimo kako to sve skupa izgleda.

Odgovori
MINELAB GPX 5000 NOV,ORIGINAL ZA 1200 EVRA???sve sajtove koje sam gledao,on je preko 5ooo evra sa dve sonde.ajde Mladenovicu nabavi jedan meni nov,kupujem odmah...pozdrav
Odgovori
a drugo 1200evra,pa i nije ti neko jako ulaganje...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)