PUSTA REKA zv. mesto KRUŠKA
Idi uz reku gore i kad te sretne mala reka sa desne strane koja se uliva u pustu reku idi uz tu malu reku na gore sve dok izaðeš na vrh brdo. Na to brdo ima pašina kula. Od pašinu kulu pa na istok ima put koji vodi za èemerikovu poljanu (livadu) pa kad doðeš u èemerikovu livadu ona je mala kolko jedno guvno. U livadu ima dva kamena jedan crn jedan beo. U beli kamen ima dve rupe kao zvona od koze pod njega ostava. U sred livadu ima izvor tu izvire i odma ponire, Na izvor kad klekneš da piješ vodu pod koleno ostava jedan kazan mali. Tu ima tri kamena pobijena pod srednji ostava. Iznad livadu gore ima tri gromade kamenje pod srednju ostava.
Petrov han i Pusta reka
Zv.mesto PETROV HAN
Tu ima dve mogile jedna crkva i jedna banja (topla voda). Kod male mogile 2-3 putanjke strmne. U to mesto ima meèja rupa a suprotno od meèje rupe ima navedena stena (suva streja). Tu postoji zatvorena peæina i tu ima dokenta a nad meèju rupu postoji samotvorno kale. Odatle se ide u duboku livadu (grbavu livadu), u livadu ima kamen na taj kamen ima kozja štrapka klesana i pod nju ostava.
@Crni
Petrov Han i Pasina kula su 2 razliciti mesta
i nisu blize, vazdusno su 50km.
xXHaciXx Bekir
E pa sad ja nisam od tamo i neznam gde je šta,nisam ni ja pisao ovo što sam postavio.A molim te reci gde to piše da su ova mesta ista ili koja je udaljenost.
Postavio sam ono što imam i hoću da pomognem čoveku,kao što želim da i meni neko pomogne,bez nekog preteranog mudrovanja.
A ti druže xXHaciXx Bekir ako znaš,imaš plan i želiš da pomogneš ljudima,onda pomozi a ako ne pročitaj,preskoči temu i nastavi dalje.
Da ne ispadne da imam nešto protiv tebe ili bilo kog drugog na forumu,ja sam takav igram otvorenim kartama,kažem sve u lice a ne iza leđa ili da zavlačim nekog samo da bih kupio informacije i mesto.
Vidite da nas je svakim danom sve manje,počinju ostali i da nam se smeju,imaju i pravo jer skoro svaka tema se pretvori u pozorište i pijac.
E daj mi sliku,ma jer to tamo,ma to je odrađeno,to su moji znakovi i moje mesto,ja znam rešenje ali neću da ti kažem,tvoj plan ne valja moj je original i bolji je i skoro sve se svodi na zajebanciju.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
поздрав црни свака част све је тачно ,пусти незналице ја знам место ,а имам и можда највише документе.само незнам кад ќу да идем у потрагу много опасно место је пуно провалија и пеќина.Ако очеш да ме контактираш пиши пп.
Поздрав
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
To je postavljeno na forum pre dve godine ima i skica za pašinu kulu......................
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Neznam crni 1 zašto se prozivaš, ja sam naglasio da se duplirala tema, da jednom bila.............
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Koga rekov na moj prijatel,mislev na Gorki.