Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tumačenje znakova
Da li neko moze da mi kaze sta oznacava nacrtano sunce?
Odgovori
isto se  i ja pitam nasao sa tokom potrage uklesano na polovini  da kazem manjeg vodenicnog kamena nadjenog na nekih skoro pola metra dubine ogradjeno kamenjem kao da je tu bio neki omanji bunar ili nesto slicno.
Odgovori
Da li na suncu ima zrak duzi od ostalih?
Odgovori
Upravo sam nasao ovde nesto o tome na forumu za sunce i duzi krak i koliko crta ima ,proslo je dosta bas vremena od kada je to nadjeno to je precrtao i polomio kamen lik s kojim sam bio  tako da to koliko je crtica bilo i da li je bilo vece jbg nazalost vise ne mogu da saznam  to su bili pocetnicki dani tako da o tome nismo ni razmisljali na zalost  :-\ sama skica je bas to mesto gde smo to nasli tako ispada dva puta koja se ukrstaju i odprilike je sunce bas u tom predelu gde smo nasli tocak pored tih puteva na nekih 2-3 metra od vodenice ispod drveta koje je veoma staro,u koje je igrom slucaja ili namerno  Smile posle par meseci udario grom inace je drvo bilo supljo ba je ko posledica toga sada sruseno ostalo je mozda nekih pola metra stabla. Objasnih najbolje sto sam mogao  ;D,nadam se  Smile
Odgovori
SUNCE  oznacave pravac do ostavu a ukupan broj zraka daljinu. Ako su svi zraci jednaki ostava je u znak ili iza znaka. Postoji mogucnost i da je knjiga u pitanju.
Odgovori
Burdimac jel znas koje je drvo ispod koga ste nasli kamen sa znakom? To sto je grom udario nije slucajno!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)