Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jovanova livada
ima ih dosta jednu se trazi leva bradva (sekira), a u drugoj gajde itd.....................
Odgovori
u ovom opisu sto sam pisao to je sve ne pise u kom selu je ali ako postoje ovo kamenje i jasno ti znaci onda se tadi o ovom opisu za tu Jovanovu livadu pa neka su njih 10 ali jos jednom ko jasno indetifikuje ove kamenje i oznake neka se javi za dalja upustva
Odgovori
koie kamenje brate cela srbija je pod kamen imaš li ti neke znake.............
Odgovori
Nema vise znakova ali ima mera kako da se nadje blago. Necu vam dati meru da ne bi kolegi kvario eventualni dogovor.
Nego ,da li neko zna gde je Jovina padina .
Odgovori
ako nema znakova i tih kamenja definitivno prekidamo temu jel nije to mesto dalje sto rece plandzija o ovom opisu postoji samo mere al to ce da zadrzimo za nas
Odgovori
Kako nema znaci .............u balkan planinu ima mesto jovanova livada u debel del, crno trnjo . U to mesto ima golema, ona se zove gavran kamara u nju dole nisko na istok ima jedna gramada sitni kameni i tu ima jedan golem stolovat pobit kamenbeli.Na njega iskovana drška od kotle(prevezlo) taj znak napravismo da se zna da je to istinska Gavran kanara..................................................šta tu sve ima......
Odgovori
Nadji šaviljkovu livadu u nju ima 5 kamare kamenja. što bi reko plandzija mere ćemo zadrzati......................
Odgovori
pa neznam dali ima veze jovanova livada sa garvan kanara al sve je moguce ja tern ne poznajem samo se trudim da identifikujem mesta kod garvan kanara vodenisa je prisita uz stenu kada ides prema vodenicu na vetar na jug nailazis na kladenac od balkan sandire na lakat iskovan jedan krst kladenac je iskovan kao korito iz kladenca voda ponire na 6 metarado tog izvota ima dva siva kamena itd merte ce mo da zadrzimo
Odgovori
neznam o čemu pišeš to nije ops gavran kanara.......
Odgovori
ima jovanova livada u okolini dimitrovgrada znam tacno i gde je ako si za saradnju javi se ja poticem iz tog kraja XXXXXXXXXXX

VAMA IZGLEDA TREBA PO 100 PUTA OBJASNJAVATI DA SE LICNI PODACI I BROJEVI TELEFONA NE OBJAVLJUJU JAVNO !!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)