Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jel ima neko iskustva sa ovim MD?
Interesuje me kako su se pokazali na nasim prostorima i koji je bolji od ova dva posto se dvoumim pa mi treba vase misljenje pre kupovine.
Teme: 25
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
gravedigger!
Ја сам неколико година имао Fisher CZ-3D.
Одлична машина са избалансираним односом цене и могућности.
Ја препоручујем његову фабричку сонду од 25 цм., а не од 20 цм.
Fisher CZ-3D није најсрећније решење за терене са високом минерализацијом, али, за нормалне терене је одличан детектор, а нарочито за све оне који више преферирају аналогне машине.
Такође, веома добар детектор за почетнике, и веома издржљив.
Fisher CZ-3D је специјално дизајниран за трагање за антиквитетима (отуда оно -3D у његовом називу), а све поводом јубилеја "70 година постојања фирме Fisher).
Ја сам за њега урадио и комплетан превод његовог упутства...
Поздрав!
Sneshko
Po mom mišljenju analogni Fišeri nisu ono što su nekad bili. Probao sam par novijih CZ3D, to kao da nije onaj isti aparat od ranije.
Fisher F75 Ltd je dobar ali ako ti ne treba mala sonda uzmi običan F75. Ja ne vidim neku razliku između običnog i Ltd osim što je ovaj drugačije ofarban i ima dodatnu sondu. Dve dodatne audio diskriminacije nisu vredne razlike u ceni. Po onome što sam ja video F75 i F75 Ltd su isti aparati.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Hvala na odgovorima.
F 75 LTD ima koliko sam procitao jaci procesor i ima dva dodatna programa,Boost koji je namenjen lociranjem vecih predmeta na vecim dubinama i cache program za koji ne znam cemu sluzi.
Imam F5 i jako sam zadovaljan pa sam hteo da predjem na nesto bolje pa reko da ostanem na Fisheru al mi komsija predlaze da uzmem XP Deus,pa sad ne znam ni sam sta da uzmem.