Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetica Elena, radi se za Elena majka na Constantin,
Kad ste spomenuli svetci, ja bih pitao, nadam se na odgovor bar od Vudi Alen,
Dali se zna tacna lokacija ili priblizna, gde je sahranjena Svetica Elena, radi se za Elena majka na Constantin,
znaci car Konstantin i carica Elena, unapred se zahvaljujem.
Odgovori
Nemogu sa sigurmošću tvrditi ali jednu grobnicu dali od Jelene ili Teodore otvorio je pokojni Joška koji je zbog toga i studirao na prestižnom niškom fakultetu(KPZ)
Odgovori
Evo nesto tacan rezultat u SUVOJ PLANINI  Da znate da mora da postoi Baba Grbava Ovo je tacan Rezultat  Veliki pozdrav Svima
Odgovori
prebačeno
Odgovori
Neznam dali će ti ovo biti od pomoći martin1971martin traži znak ISKOVAN MANASTIR pored znaka ima lik cara Konstantina i carice Jelene iza njih prostorija.
Greškom je došlo do mešanja pisanija koje imam i sad dosta njih nemogu da povežem tako da neznam gde se ovo nalazi ni približno. Možda neko od kolega sa foruma pomogne.
Odgovori
(18-09-2013, 08:48 PM)despot9 link Piše: Neznam dali će ti ovo biti od pomoći martin1971martin traži znak ISKOVAN MANASTIR pored znaka ima lik cara Konstantina i carice Jelene iza njih prostorija.
Greškom je došlo do mešanja pisanija koje imam i sad dosta njih nemogu da povežem tako da neznam gde se ovo nalazi ni približno. Možda neko od kolega sa foruma pomogne.

Nemogu sa sigurmošću tvrditi ali jednu grobnicu dali od Jelene ili Teodore otvorio je pokojni Joška koji je zbog toga i studirao na prestižnom niškom fakultetu(KPZ)

DESPOT9
dali znas sta jos treba da ima od znakova, i dali mi mozes reci za tu otvorenu grobnicu kao kazes DAL JELENI ILI TEODORE bar koja okolina da bi znao dali ovo moje ima dodirne vrednosti, sada sam skontao tvoji komentari, HVALA.
Odgovori
kada udješ u grobnicu ima je zena na konju u desnu ruku drzi ........i ispod je pola.... kada prodješ to nailaziš na stolče..........    to nije na suvu planinu........
Odgovori
Branko V,
moje sumnje nisu za Staru Planinu, druga lokacija je u pitanje, a i nije udzeno unutra, tako da ovo sto ti pises nemogu nit potvrditi nit negirati, jos se istrazuje sumnjivo mesto, ako mozemo da nadzemo jos koji znak, mozda ima takav bitan koji bi nama posocio oko prepreke, ako postoje.
Odgovori
sedan ulaz je otvoren i potvrdjen samo naučnici ga nemo izneti.........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)