Teme: 9
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pa BrankoV daj da probamo možda može nešto i da se uradi.
Ja imam za zakopano germansko zlato u Strumica s. Sekirnik no nemože nikako da se radi.
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Misam bioali i ja mislim da mesto ko mesto tesko da se odradi ipak to je grad.........pozdrav Probus
Teme: 9
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
potpuno se slažem stobom,mi nemožemo to da obradimo,i da se nešto pokuša samo bi zaglavili.
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ako stanuva zbor za Strumicko blato i toa e zavrsena rabota uste za vreme JNA koga e bil general Mladic vo Makedonija a moze da e i drugo za ova neka pisat na forumot luge ot strumica
aco.petkovski
Unregistered
imam kampanjola ili dzip do nego sonce pisuvaG.P.A 1941sve a ednu veliku stenu
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Merlin pisimi privatna ili tuka kako da dojdam do toj covek ako e taka jas imam potreba finansiska mala.
(06-05-2015, 11:53 AM)merlin Piše: kolegi(CITIRAM) EVE eden komentar za kampanjolata taa e svrsena rabota i toa pred nekolku godini jas licno imam razgovarano
so eden covek koj bil vo ftorata svetska vojna itoj mi raskazuvase (CITIRAM) koga bugarite se sretnale so germancite vosudir
kampanjolata za dase oslobodi ot tovarot germanskiot oficir isoferot se pobegnati po crn pat i e istovareno zlato vo pracki ili sipki
no pred nekoja godina eden covek so sinot otisol po zemja vo planina ili gubre koga razotkril samo zolto bez da bidi zakopano
si go natovaril i etego covekot sega e golem gospodin toa go znaat mnogu luge i dava na sekogo na zaem neka mue so sreka. pozdrav.
Znam mesto vo strusko ra Germanska kaza no mi trebaat luge od doverba I iskustvo so aparati
Kazimi koj e toj gospod in ako e tolku velikofdusen jas imam F .. Potreba pisi prvatno ili tuka...