Teme: 27
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sto se tice kazancica to nisam hteo ni da komentarisem,zato je i kopan podzemni prolaz,a ne da unaprede i ulepsaju grad,samo nemogu da shvatim ove nase predstavnike u svetu,koliko je samo recimo nis,a i cela srbija bogata istorijom,vaznim dogadjajima i vaznim licnostima a nema nas nigde,sveli su nas da budemo poslednji narod,a jos uvek nisam siguran ali mislim da je srbija kolevka zivota,mnogo toga polazi odavde
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Što bi se reklo narodski: Pišaju nam za vrat i celo vreme nam govore da pada kiša (-:
Ja Mislim da je to nesto vec vidjeno svuda u svitu cak i u mom Malom mistu kod osnovne skole je iskopan takav jedan Skelett .. veliki ljudi ima i danas
Veliki skeleti jesu nadjeni u Nisu a i u okolini Nisa.Sto se tice podzemnog prolaza u centru grada pronadjen je i beli kameni sarkofag. Sastavljen od precizno obradjenih i uklopljenih kamenih ploca koje su drzale jedna drugu u celinu.Dizalicom iz ''Mina '' je utovaren u teglac za tenkove i oteran ..
Podzemni prolaz u delu kod bioskopa Istra i dalje prema Dusanovoj ulici je kopan u potrazi za Jevrejskim zlatom.
to su sve fotomontaze,ja u skoli nista nisam o tome ucio i cuo.
Teme: 130
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A i nije bilo u Dnevniku tj. na televiziji.