Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupujem Metal Detektor HITNO! :D
Pozdrav, kupujem metal detektor koji je 10.000din ili ispod. Znam da je malo da detektor ali nemogu sad bas da se razbacujem kriza...Za ovu cenu naravno ne ide jak neki detektor treba mi neki stariji, solidan. Ako iko ima neka mi se javi hitno kupujem. Hvala. Smile
Odgovori
Napisi bar orjentaciono pre svega iz kojih si krajeva (danas se ni na put ne isplati ici za mali iznos) drugo za koje potrebe...za nesto sto je dublje i vece ili sitnije i plice  Wink Sve je moguce da se nadje ako ima dobrih ljudi a ima ih i u to sam siguran.
Ali primi jedan savet onih koji su vec prolazili kroz taj put...BRZINA NIJE SAVEZNIK ZA OVAJ POSAO....mada se nikad nezna. 8)
Odgovori
pozz imam za 8000din detector rucna izrada poseduje sondu ovalnu 50cm x  30cm konzervu od kokakole vidi to jest detektuje na 80cm ima tonsko I skalarno javljanje mogucnost finijeg podesavanja pozzz
Odgovori
Duksa brate,jel ti ta doza od koka kole doza od 5 litara ili?
Odgovori
Imam ja Gary Pulse, solidan sa sondom od 25 cm. 5 dinara vidi na oko 25 cm, a konzerve sa njim sam vadio i na 40 cm. Trenutno mi vise ne treba jer imam Delta Pulse. pozz
Odgovori
kada smo se vec dotakli te teme,treba mi savet,koji da kupim mogu da dam 500e
Odgovori
ne obicna knzerva  Smile  a sto se tice do 500e uzmi golden maks 3+ odlican je
Odgovori
Pozdrav zaza Aleksandra Velikog,imam odlicnu ponudu za tebe za tu cenu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)