Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BUNAR I ZLATNO ZVONO
Despot9 reci u cemu imas problem pri vadenje, mozda mogu da ti resim muke, imas PP za kontakt, pozz.
Odgovori
Pozdrav Martin1971martin! Ja u bunar nisam silazio. Čovek koji me je uveo u ovu priču rekao mi je da je zvono pod zaštitom viših sila. Bio sam prisutan prilikom zadnjeg pokusaja da se izvadi zvono. Čovek koji je ušao u bunar izvučen je u stanju šoka odozdo nije želeo da kaže šta se desilo. Da napomenem bunar je dosta dubok ulazilo se bez ikakve zaštitne opreme i boca sa kiseonikom. Ja razmišljam da je u pitanju nedostatak kiseonika ili neki gas u pitanju,pa tek onda da je nešto paranormalno.
Odgovori
Da nebih otvarao novu temu nadovezacu se na već postojeću. Pošto to nisam video ovde da je spomenuto pitao bih kolege dali su čuli za suve bunare ili česme?
Odgovori
Pogledaj moju zadnju postavljenu sliku i videces "suvu cesmu" i "korito" !
Odgovori
Ma ovo pitanje sam postavio da vidim dali neko zna namenu suvih bunara i česmi.
Odgovori
Zar niko nezna čemu su služili suvi bunari i česme?
Odgovori
Brate Despote9,neznam sta se tvom kolegi sto sisao u bunar desio pa je bio tako sokiran,ali eto ja se prijavljujem kao dobrovoljac da udjem u rupu,zauzvrat ne trazim nista,ali bih voleo da vidim sta to ima dole.
Odgovori
Jesi li ti siguran u to što pričaš?
Odgovori
Prva stvar, ovo zvono nije zlatno, već pozlaćeno- da ne bude zabune. Zvono nije toliko interesantno kao neke druge stvari- u i oko zvona. Zna mu se namena(mislim na zvono) i nije ni malo naivna stvar, jedino se tu slažem sa despotom. Bunar je teži ulaz, toliko od mene  Wink
Odgovori
Vrlo interesantan komentar Milane.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)