Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natpis-potreban prevod
Zdravo svima!!!Moze li neko strucniji da mi rastolkuje sta ovde pise???
Hvala unapred..............fixxx Big Grin Big GrinBig Grin

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
ovo tie neka nadgrobna ploca druze nezz dal nesto vredno ima tu al sigurno e da e neko posrtni natpis pozzz
Odgovori
nadgrobna ploca druza ne mucise pozzz a moz i nes da ima u grobu uzi detektor pa proveri al neverujem
Odgovori
Hvala puno-sumnjao sam vec da je nesto slicno,inace je uzidano u jedan spoljni zid,i cini mi se da fali jos koje parce dole u nastavku.......
Pozdrav................fixxx Big Grin Big GrinBig Grin

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Nije nadgrobna ploca vec je bajalica na latinskom.
Naravno da sam se nasalio ali ljudi ako neznamo o cemu je rec sacekajmo mozda ce se neko strucan javiti i reci osnovne stvari tipa o kom pismu se radi iz kog vremena datira i naravno sta tu ustvari stvarno pise.
Odgovori
HEHE DRUZE OVO E RIMSKI I JA AKO NE BI ZNAO STA E NEBI ODGOVORIO DOBIO SAM PREVOD I ZATO SAM REKO STA E A TI AKO ZNAS DA NIE TO I DA E NES DRUGO PA RECI COVEKU HEHE POZZ
Odgovori
:oops: :oops::oops: :| :|:| crni ako si siguran da smo greska objasni nam sta e ne demantiraj na pamet treba potkrepiti demant snecim????
Odgovori
Pa sta je onda ovo-bajalica ili umrlica :?: :?::?: :?: :?::?: :?: :?::?:
Ne bih ja ceprkao mnogo oko ovoga dok ne saznam sta pise tacno tu...........
Pozdrav...........fixxx Big Grin Big GrinBig Grin

Odgovori
Problem resen!!!Dobio sam informacije da je na ovoj ploci isklesano kada je ustvari utemeljena doticna gradjevina.
Svabe su ovo odavno resile,jos pre II Svetskog rata,tako da ovaj topic mozemo smatrati zatvorenim za dalje diskusije.
Pozdrav..............fixxx

Odgovori
Greske ste sto posto pogledajte te hijeroglife i recite mi koja to slova menjaju u latinskom pismu i zasto koriste takvo pismo a ne normalno. Nemogu uciti nekoga da cita ako nezna osnovnu stvar azbuku zamisli gotsko pismo na rimskom grobu joj majko al resavamo planove
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)