Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na Crnom Vrhu pronađene 72 tone zlata
[Slika: zwxi5z.jpg]

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest...0268.phtml
Odgovori
U rudama a ne na gomili  Wink ali ce svejedno izgleda kanadjani da to preriljaju zajedno sa ovim nasim namazancima  >Sad
Odgovori
Eh da je samo u rudama. Dosta su oni ocistili...Samo onaj hilikopter sto je kruzio sa velikom sondom ispod...Nisu oni trazili samo rudu.
Odgovori
Zdravo
Zalosno je da nam rudna bogastva ispituju stranci a pogotovo sto se pominju i neki Hrvati...Nas geoinstitut je imao odlicne procene ali  banda lopova na vlasti to je iskoristila u svoju korist...Dovoljno je ispred imena svoje stranke staviti demokratija i sve sto rade (citaj kradu) njima je to u ime demokratije...uzeti i ono sto niko ne daje ...to se ostavlja za narod...
Ima jedna prica o starom kralju Peri...Naime radili rudari u rudniku Blagojev kamen i naisli na zlatnu zilu debelu kao prst...Sreca pa je to bilo u nocnoj smeni kada Francuza nije bilo u rudniku...Kralj kada je to cuo naredio je rudarima da to sakriju ako ne licno ce da dodje...Veli on:" to je za Srbiju "...
Inace ovo sam cuo od rudara koji je bio prisutan kada su nasli zlatnu zilu....Naravno dooobro je sakrivena tako da je ni do dan dans nisu nasli...A ovi samo svoj interes gledaju...nicu milijarderi ..Bruka
Odgovori
Jos ovo da dodam
Sreca pa jos ne znaju gde je bio najveci rimski rudnik na Balkanu...Koliko sam upoznat sa njihovim sondiranjem jos nisu ni dosli do tog reona.... Wink  Big Grin
Odgovori
Nikad se nezna, mozda ce i to da nanjuse...
Odgovori
Verujte znaju i to u sve su dobro upućeni,samo Avalaresources iznosi podatke dok ovi drugi ćute a ima još nekoliko firmi koje se bave ovim istraživanjem i mislim da tamo na D.J. rade Hrvati.
E sad kako i žašto je to tako? i dali mora veliko je pitanje.
Evo pročitajte:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/39285...0-lokacija
Odgovori
(20-10-2013, 07:57 PM)crni1 link Piše: Verujte znaju i to u sve su dobro upućeni,samo Avalaresources iznosi podatke dok ovi drugi ćute a ima još nekoliko firmi koje se bave ovim istraživanjem i mislim da tamo na D.J. rade Hrvati.
E sad kako i žašto je to tako? i dali mora veliko je pitanje.

ZATO STO NISU PRORADILE USRANE MOTKE ... A PO SVOJ PRILICI I NECE...NAROD JE OBOLEO OD LETARGIJE I LEKA NEMA.!! :-[
Odgovori
AmN ljudi , pa ja sam jos bio klinac , dok nisu poceli ratovi i raspadanje drzave . Ka da sam sedeo u autobusu za  visocku rzanu zeleci da odem u selo moje majke . Kada je jedan nas covek pricao da se najveca zlatna zila na svetu proteze od bora pa masivim stare panine do visoka negde . Ali ce cekati vreme da sve to povade . Naravno da su ljudi oko njega bili zgranuti sta prica ovaj stranac (radio u inostranstvu po geo institutima ) i napadali ga da prica gluposti . Medjutim jedino su dobili odgovor VIDECETE . Mozda sam jedino ja ostavio taj dogadjaj u svojoj memoriji ali eto . Pa mi bre imamo nazive koji sami po sebi govore sta je tamo . Samo SREBRNA glava je bila rudnik srebra . naravno gde ima srebra ima i zlata .Pa vi prosudite .
Odgovori
EH KOLKO IMA BLAGA U OVOJ ZEMLJII MI BI MOGLI ZIVETI KAO KUVAJCANI OD NAFTE ALI TO NIJE ZA NAROD TO JE ZA "ODABRANE VODJE "
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)