Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
(16-08-2013, 11:18 AM)dr.jare link Piše: [quote author=GROTAGOLD link=topic=2386.msg20037#msg20037 date=1376572349]
U mojim komentarima u korespondenciji sa jednim clanom nigde nisam navodio o kom se forumu radi dok ti nisi naglasio o kom je forumu rec.
Tvoji komentari u korespodenciji... pa dobro ja sam "naglasio" o kom forumu je rec (mom zemljaku dao dobronameran savet)... pa sta, sta je tu lose, zar je zabranjeno spominjati ovaj forum na drugim forumima?
Ja nisam "prozivao" ovaj forum kao sto ti kazes... ali dobro ti moras uvek da budes u pravu cak i kad umesto komentara vezanog za temu ti postavis link za drugi forum... na sta bi to licilo da se na svaku temu postavljaju linkovi ka drugim forumima jer su tamo bolje rasprave?
To koji je forum poseceniji vise ili manje mene ne zanima... meni je bitan kvalitet a ne kvantitet i da li postoji  neka tema koja me zanima.
A sad nesto u vezi naslova teme: cuo sam da su izvrsena neka hapsenja u AAS-u... da li je neko u toku sta se desava?
[/quote]

Tako sam i ja čuo iz nekih nezvaničnih kanala, da li je tačno neznam ali sobzirom na stvari koje rede nebih bio uopšte iznenađen.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova - od admin - 16-08-2013, 11:30 AM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)