Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оглас за добровољце
Pa RELCO tema je ostala i dalje aktuelna i kao sto vidis nije niti zakljucana niti obrisana. Ta "politicka prepucavanja" zapravo nisu bila politicka vec obicno sagledavanje na realnost zivota. Danasnja okupljanja i udruzivanja ne da nebi ostala nezapazena vec bi i te kako bila pracena i sumnjiva svima i svakome. Tacno je da treba zaista nesto preduzeti i boriti se protiv stranih uplitanja u "nase dvoriste" ali ako ta ista uplitanja budu jos i podrzana i blagosiljana od majke (macehe) nam drzave a svoju decu tera u zapecak i pod zrvanj sankcija svih mogucih vrsta nama preostaje da samo budemo nemi posmatraci ili....? ? ?
E to " ili " , je bilo predmet ove zapocete male rasprave. Kojim metodama se boriti protiv trenutne situacije ? Stvaranjem neke savremene Hajducije pa makar ona imala za cilj samo spasavanje davno sakrivenih vrednosti od pohare stranih "placenika i osvajaca" a neretko svesrdno podrzanih od domacih "izdajica" u cija postojanja smo imali i te kako uvid kroz nasu istoriju , je ipak veliki rizik koji sa sobom nosi i li moze da donese samo velike probleme ne samo "druzbenicima" vec i svim drugima sa dobrim namerama.Cudi me samo da kroz necije 40_to godisnje iskustvo neko nije to shvatio do sada a naprosto sam siguran da je isti bar jednom do sada bio prevaren od nekog ili nekih sa kojima je saradjivao. Ja licno vrlo dobro znam sta znaci saradnja sa osobama koji se "kunu u sopstvenu decu" ili te tapsu po ramenu. Danas nece ni da te u oci pogledaju a jedu nas zajednicki znoj. Razumeo sam ja savrseno postavljaca teme o cemu prica i koja je bila namera ali sam samo na jedan "dvosmislen vaspitni" nacin hteo da ukazem na nemogucnost i teskoce tog poduhvata.
Za saku para DANAS SE NE SAMO DOZIVLJAVAJU NEPRIJATNOSTI VEC JE I GLAVA U OPSANOSTI.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 12:03 AM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 01:21 AM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 03:37 AM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 09:31 AM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 02:08 PM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 06:19 PM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 06:23 PM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 11-08-2013, 12:37 AM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 11-08-2013, 01:38 AM