10-12-2014, 11:44 PM
O vecno gorucim lampama drevnih predaka
|
11-12-2014, 12:26 AM
Postovani,kolega,Timplok,...nismo se verovatno,razumeli,zato sam napisao da bih bio srecan da nam objasnite na osnovu Vasih saznanja,posto mi je tako delovao Vas post.."da znate"..da to postoji. Izvinjavam se,ako sam pogresno razumeo i srdacan pozdrav.
11-12-2014, 12:32 AM
11-12-2014, 12:40 AM
mene se cini da se gestapo isfiltrirao medju nama...mozda gresim
11-12-2014, 12:53 AM
11-12-2014, 01:00 AM
izvinjavam se kolega i na recniku i na pravopisu. Samo se salim,nadam se da se niko nije nasao uvredjenim. Ali moramo biti svesni da svakojaki likovi posecuju,pa i ovaj nas,forum.
11-12-2014, 01:21 AM
(11-12-2014, 01:00 AM)bata1 link Piše: izvinjavam se kolega i na recniku i na pravopisu. Samo se salim,nadam se da se niko nije nasao uvredjenim. Ali moramo biti svesni da svakojaki likovi posecuju,pa i ovaj nas,forum. Nema potrebe ni zakakvim izvinjenjima,samo sam Vas ispravio,bez zle namere.Inace to nije nista novo u danasnje vreme...sve je podlozno pracenju,pogotovo javna komunikacija. Mada netreba padati pod uticaj,"teorija zavere" ili cega jos slicnog,pogotovo sto smo mi samo jedna kap u moru.Ove forume vise ne posecuju u toj meri,"drzavni organi",koliko,oni drugi,mnogo,opasniji "po zdravlje" nacije i naroda. Ta razna "drustva" i "udruzenja",prave mnogo vise stete od svih ostalih,kojih se,kao,nesto pazimo.Nesmotrenim komentarima o nekim saznanjima,samo 'hranimo" njihovu neutoljivu zelju za famoznim "relikvijama" koje njih ponajvise interesuju,ali to je presiroka tema i bezobzirno je da kvarimo post,ovog clana koji zapoceo nekom pricom koja vodi u sasvim drugom smeru. Ionako se o tim "drustvima" dosta pricalo i na ovom sajtu,ali ocigledno,da ono sto je manje razumljivo za siri auditorijum,brzo pada u zaborav. Izvinjavam se,postaviocu posta,sto mu kvarimo temu,ovim komentarima.
11-12-2014, 05:56 AM
Lampa postoji (ako mogu da je tako nazovem); drzi je konjanik na konju (logicno) u LEVOJ ruci a u desnoj ruci drzi MAC... Sto se vise priblizavate konjaniku Svetlo se POJACAVA - ima svetlo-plavu boju (mlecnu) jako prijatnu... iza konjanika nalaze se VELIKA DVOKRILNA VRATA od.....
Marso
11-12-2014, 06:22 PM
11-12-2014, 06:26 PM
(11-12-2014, 05:56 AM)Dr. Marsovac link Piše: Lampa postoji (ako mogu da je tako nazovem); drzi je konjanik na konju (logicno) u LEVOJ ruci a u desnoj ruci drzi MAC... Sto se vise priblizavate konjaniku Svetlo se POJACAVA - ima svetlo-plavu boju (mlecnu) jako prijatnu... iza konjanika nalaze se VELIKA DVOKRILNA VRATA od..... Ajde Dr. otvorite se malo...vidim da vladate materijom |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)