05-08-2013, 09:01 PM
U potrazi za tunelom ispod Dunava i krstom Templara
|
15-10-2013, 09:28 PM
Pozdrav svima , nov sam na forumu ali ne i aktivnostima . Sto se tice kanala koji ide ispod Dunava ima jedan kod Tekije i kazu da je izlazio na ostrvo(sada potopljeno) ada Kale .
25-11-2013, 11:54 PM
Ne znam na koji tunel mislis pored tekije. postoje 2 jedan je na samoj obali Dunava i prolazi ispod Djerdapske magistrale na par km od Tekije nazalost on je urusen usled ,,RADOVA" i on izlazi na brdo suprotno od dunava. Drugi se nalazi na 8 km od tekije ali za ulazak je potrebno dosta kanapa i alpinisticke opreme. Ima vertikalno spustanje od skoro 80-90m i dalje ima jedan veoma dugacak hodnik koji se zavrsava sa manjim jezerom. Ako si iz tog kraja za vise informacija kontaktiraj me na pp
10-11-2014, 10:57 PM
Ako su clanovima foruma potrebni profesionalni ronioci,upravo ovi sa postavljenog snimka,mogu putem pp poruka ili E-mail da me kontaktiraju i da dobiju sva potrebna obavestenja o uslovima "iznajmljivanja",profesionalnih ronilaca u cilju istrazivanja,reka,jezera,dubokih bunara,potopljenih pecina i slicno. Ronioci o kojim govorimo,su instruktori ronjenja i poseduju sve ,zakonom obavezne sertifikate,za obavljanje podvodnih radova i aktivnosti pod vodom,na teritoriji Republike Srbije.
|
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)