Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAMEN SA 17 KRSTOVA
Pozdrav kolega Ali baba! Hvala na ovoj informaciji. Ima dosta rasutog kamenja okolo ovog kamena na kome su krstovi. Nisam imao vremena da detaljno pregledam sve ovo ali postoje na tri mesta spojeno po dva krsta. Interesuje me da li ste mislili da treba imati kamen sa rupom na njemu u blizini? Da li imate opis za ovo mesto? Da li bi ste hteli još neku informacija da date za ovo mesto? Ako imate pisaniju možemo razmeniti ja imam dva plana za Bugarsku 1. ARČAR KALE 2. SALAŠ-STRUJIN DOL.
Odgovori
kolega despot9,tva koeto sim kazal e po tilkuvane na ni6ana.....opis za vin6ni kartofi-(altini) ne ti trqbva,opisa e vajen za dupki maari i po slojni pe6teri s mnogo  kapani.no i tam kato ima ni6ani e lesno,stiga da gi raz4itate pravilno.....i mnogo  da se vnimava,po prinzip zamqna moje da se napravi vse 6te se nameri ne6to za va6iq krai sribsko i makedoniq.tva e 4e ne moga napilno da vi razbiram na ezika....tova det spomen za  dvata krista ne razbrah ... okolo tqh li e... dai snimki da gi vidq i opi6i  za tqh na kakiv kamak  sa, viso4ina i okolo raiona kakvo ima i snimai da gi vidq ot blizo i daleko. pozdravi na vsi4ki kolegi i uspeh vi jelaq v na6iqt tinik zanat.
Odgovori
Pozdrav Ali baba! Kada mi se bude ukazala prilika otici cu i slikati kako treba ove slike su uradjene na brzinu jer tu u okolini 1-2km ima jos interesantnih znakova.
Odgovori
daj bolje slike , povezanost , moze znaciti odredjenu  duzinu od tog mesta.
Odgovori
Pozdrav Kerber! Mislim da je tekstualno i vizuelno sve lepo objašnjeno,tako da napiši o kakvoj povezanosti je reč.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)