31-07-2013, 10:55 PM
Vidili se ovde nesto sto treba da se vidi sa ostrim i iskusnim okom . Danas pronadjeno. Tri pobivena kamena i sa leve strane ravna sofra (ploca) ili kako li je vec ko zove.
POBIVENO KAMENJE I RAVNA PLOČA
|
31-07-2013, 10:55 PM
Vidili se ovde nesto sto treba da se vidi sa ostrim i iskusnim okom . Danas pronadjeno. Tri pobivena kamena i sa leve strane ravna sofra (ploca) ili kako li je vec ko zove.
31-08-2013, 01:27 PM
Oštro oko ne treba i slepac bi video ono što ti već znaš
Grobnica 100%...sa moje tačke gledišta ( imao sam nešto slično, samo 4 pobijena kamena) 3 osobe sahranjenje a ploča pokazuje sa koje strane...pokušaj da skineš mahovinu sa tih pobijenih ploča...moguće da ima nešto uklesano...
31-08-2013, 02:01 PM
ostro oko sokolovo
pre nego potpalis dinamit i pocnes da rusis proveri da nisu kelti ako jesu greh je da unistis lokalitet mozda je keltsko svetiliste na slicne sam nailazio vec naravno ispod nema zlata nema nicega sto bi vas zanimalo ima samo kulturno istorisku vrednost eto moj drugarski dobronamerni savet cisto da nebi nastradala jos jedna arheoloska lokacije potpuno bez potrebe i da se nemucis bezveze
31-08-2013, 04:14 PM
Hvala na savetu Bodo....mahovina je vec skidana ...snimljeni znaci..pa opet vracena da ne upada u oci. Nije radjeno jer nema potrebe iako je detektor imao prilicno jak signal i sirok oko 80cm. Neradim ja na silu i na sve sto zapisti...imam i ja neke svoje principe i nacela...NEMOZE BAS SVE DA SE RADI I NIJE SVE STO NADJEM "MOJE" 8)
19-09-2013, 12:51 PM
grota ako je tako kao sto kazes,onda svaka cast i zelim ti puno nalaza
19-09-2013, 10:47 PM
Bravo Grota...ne treba grobove osim ako nije u slucaju zvanicnog istrazivanja.
|
|
|