Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RIMSKI MUZEJ
Veliki rimski muzej se nalazi kod rilskog manastira . u Bugarskoj . I on je skoro otkriven . nije se dizala previse buka okko toga . Nasla su ga dvojica kolega iz bugarske , eli su bili vidjeni . Posto su se uplasili dugogodisnje robije prijavili su drzavi nalaze . Gungula je nastala u onom momentu kada su trebali da im daju nagradu . Tu je nastala velika sramota . Castili su ih sa po 200 000-300 000 leva . a vrednost od 25-30 Procenata je navodno po zakonu i kod njih . Ali to je bila milionska suma . pa su ih jednostavno ispalili . Doslo je do sudskog procesa . e sad sta se tacno desavalo mogu na reci clanovi iz bugarske . ONI SU SIGURNO U TOKU I BOLJE INFORMISANI .
Odgovori
Postovani g.Mincic,

i ja sam cuo da tu lokaziju smestaju u Bugarsku,ali mozda postoji i mogucnost da je i kod nas.Ja zaista neznam,pa bi trebali da pitamo g.Branka za misljenje jel je on zapoceo temu i verovatno najvise zna.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
pooz.svima koi moz da cita bugarski evo .
http://treasures.zonebg.com/tsb1.htm
Odgovori
e da , ovo je prepis iz knjige koju ja na svoju srecu posedujem a zove se TAINI SAKROVISTA b BLGARIA . Ima dva dela , i zaista je interesantno stivo za citanje . izdanje je IK SFERA  iz 1999 godine
Odgovori
rimski muzej je oko niša
Odgovori
Postovani g.Zooro,

hvala Vam na linku.Procitao sam ceo tekst o Rimskom muzeju i deluje da ga je pisao u datelje neko ko je zaista i bio tamo.Ali namece se jedno pitanje ako je ta lokacija u Bugarskoj i ako je zvanicno otkrivena(ucesce drzavnih organa u drugom delu ekspedicije) kako to da niko od dobro upucenih ljudi u Bugarskoj nije cuo za to?
Ako je u toku neki sudski proces i ako je to bilo po novinama ja bih zaista voleo da vidim potvrdu iz tih tekstova da se zaista radi o Rimskom muzeju iz ovog opisa  sa web site-a,jel slozite se ovo je  senzacionalno arheolosko otkrice prvog reda.

Sada vidimo da g.Branko iznosi tvrdnju da je ta lokacija oko Nisa u Srbiji.Pa se pitam da li je mozda Bugarski web site samo preneo legendu sa navodnim opisom lokacije koja jos nije pronadjena i otvorena?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Taj " RIMSKI MUZEJ" se NE nalazi kod Nisa, ali je na 'blizu Nisa" ....STARA PLANINA.....

a mesto je...epa sada..ne moze sve za ovde...

Anunaki
Odgovori
Ljudi moji kako ja znam niska golema voda,ne nishka reka u blizini ,crna voda ,bela voda izvor ,a podalje crvena krvava bara ili voda i nije kod Nisha.
Pozz
Odgovori
Bas zanimljiva tema!!!
Odgovori
Ovaj dokument čuva tajnu staroga rimskog muzeja.Nalazi se na teritoriji Serdika.Ovde ćete saznati tačno mesto gde se nalazi i pun opis za ulaz.Taj čuveni rimski muzej je jedinstven po vrsti za vreme trajanje rimske imperije.Ovaj pla plan treba da bude čuvan zato što muzej moze da padne u ruke ljudi koji mogu to da pokvare, ono što su stvorili ruke čuvenih majstora i umetnika onoga vremena.Bozja kletva neštedi nikoga ko posegne za ovim skrovištem.Čoveče Bozji, čitaj ovaj zapis, čuvaj tajnu ovu i neposvećuj je nikome, osim bogojazljivom i vernom čoveku koji moze dasačuva tajnu za sva vremena. Ko udje u podzemni dvorac, i da udje sa bozjim znanjem i bez zlih misli koji mnogi ljudi nose u duši, da bude svestan svih stradanja i muka onih koji ne poznaju zakon bozji.Ulaz za VELIKI RIMSKI MUZEJ se nalazi u .........planinu koja je blizu do ruševina serdskog drada............Najugozapad od serderskog grada..... nalazi se Veliki kamen...koji će posluziti kao orentir za trazenje.Na 10 koraka........vodopada.........na severo zapad vidi se ogromna pukotina..........i uz veliku zelju i mnogo napora otkriće se mermerna vrata. kada se spustite dole u zemlju otkrićete ih Rupa je tesna oko 10 koraka, posle toga postaje šira i vodi do velikogpredvojre sa široka mermerna vrata.Sa spoljne strane, na ulaz sa obe strane napravljene demonske glave na stenu  na stranu sve je radjeno u obliku trougla....................Muzej je oblozen mermerom u boji doteran iz Vraticu.Ulazeći kroz crvena mermerna vrata dolazi se do stubišta od 700 stepenika koji su od belog čistog mermera.Na svaki 50 stepenik ima odmaralište sa ogromnim statuama koje drze s. svetlostOgromna vrata isprečiće se ispred vas.Ulazeći kroz ta vrata videćete lepotu muzeja,tu su statue svih bogova u različite boje odatle iseš u drugu prostoriju istoriju svih rimskih rudnika koji su tada postojali i prikazana sva rimska naselja. Iz ovog muzeja  je trebalo da se prebaci sve za Rim a ima 7 prostorije sa zlatne figure svih zivotinja ljudi i stvari...........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)