Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Momin kamen
Da li neko ima nesto o ovome nalazi se u okolini Vladicinog Hana mesto se zove momin kamen u blizini je i takozvani sastav reke selo Dzep kazu da se od sastava reke pa uzvodno nalaze 20 i nesto riznice kazu da je podatak iz db-a. Ko malo bolje pogleda sliku videce zenski lik.

Priloženih Datoteka
.jpg   momin kamen1.jpg (Veličina: 15.24 KB / Preuzimanja: 543)
Odgovori
Pozdrav za Jug i juznu prugu,i pogolemu tugu,kao prvo kad bolje zagledas donji kamen videces muski lik i to Turcina sa calmom na glavi,i tu su jos pre 20-ak, godina uzete pare,a sad da ima 20-ak riznica,da nisi malo preterao ? a, smanji malo,ima mozda samo dve ,i od njih je jedna ispraznjena,a druga nije skroz ,ima jos malo... tako neki kazu ,ja nisam video.
Odgovori
Citat:Pozdrav za Jug i juznu prugu,i pogolemu tugu,kao prvo kad bolje zagledas donji kamen videces muski lik i to Turcina sa calmom na glavi,i tu su jos pre 20-ak, godina uzete pare,a sad da ima 20-ak riznica,da nisi malo preterao ? a, smanji malo,ima mozda samo dve ,i od njih je jedna ispraznjena,a druga nije skroz ,ima jos malo... tako neki kazu ,ja nisam video.

Nije taj turčin sa čalmom na tom mestu. Na sasvim drugom mestu se nalazi !
Odgovori
ja samo kazem sta sam cuo od starih zlatara a bas na samom sastavu reka postoi 1 riznica za koju svi znaju ali nije moguce da se radi za tu riznicu znam coveka ko je nasao mapu na kozi ali je nemoguce da se radi ali da u tom kraju ima dosta zlata ima znam bar 5 coveka koi su ponesto nasli, a o tom kraju nigne na netu nista nisam naso.
Odgovori
NEMA JEDNA NEGO DVE RIZNICE NEMOGUCE BRATE NEMOGUCE KAD NIJE MOGLA POLICIJA NECEMO NI MI
Odgovori
Sto brate policija.Oni ne mogu bolje znati od nas.
Odgovori
Postovani forumasi ova lokacija me bas interesuje.Dobio sam 3 fotografije koznih mapa slikao obostrano za ovo mesto i taj pojas.Navodno postoji jos jedna mapa i kljuc uradjen od slonovace.

Ja sam poceo da desifrujem jednu mapu.Medjutim kada sam saznao da covek koji mi je dao to nije pravi vlasnik krenuo sam u potragu.Svi tvrde da su pravi vlasnici a niko da uzivo pokaze mape vec svi barataju fotografijama.Jos uvek cekam pravog vlasnika.....

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Vudi,u kom kraju treba da se nalazi Momin kamen koji te interesuje?
Odgovori
Postovani g.Miljenko,

u reonu Vladicinog Hana.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
O.K.Posto ih ima mnogo sirom Srbije pomislio sam da je neki od onih koje ja znam,ovako nista.Hvala na odgovoru.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)