Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ko zna da prevede
uvecan gornji deo

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
i donji . A sad tvoji originali . i kozu molim te lepo . posto je jos tvoj deda kopirao na kopir masini hiljadu i neke . ajde junace .

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
mincicu...pa ti imas mapu za smuka!!!! :o

Ajde da odradimo to , javi se na ...znas email...pa da resimo i tu enigmu....

Anunaki
Odgovori
Mincicu sve je okk ali to sto ti ias nevredi puno ro su te mape sto su se pojavile na kozama I prodavale u Srbiji,na tim mapam je I presednik Milosevic naseo pa je slao minere I buldozere da udju na brzini I odnesu sve, malo se zeznuo za to, kao u klisuri kod B, Palankepa  sto su pokusali  da buldozerima I minama  nadju nesto ,I ti isto cuvas nesto I lazes sam sebe, ai oni su znali u onome vremenu da je osencavaju I prave dekoracije na kozenoj mapi,da znas  na svakoj kozenoj mapi ui takve neprecizne linije samo, I slova sa nekim siromasnim crtezom,a na  kozenim mapama se pojavljuju I boje  I precizni crtezi  ,da je dobra ti bi uso odavno u rupu,ne pocenjujem te I necu da te povredim ali takoje sa tim prepisima bilo, ja mogu da ti posaljem na adresu takve koliko oces,zato netreba trcati I braniti nesto sto mozda ne vredi,  nema tu ljutnje  smo smo razmenili misljenja  pozzzz pirrossi
Odgovori
to sto je mincic istakao ima ceo dimitrovgrad , pola pirota i trecina babusnice...
Odgovori
Pa naravno da ima Bobane . To je poenta . Mi smo tu smokovu apsolvirali sa svih strana i iz svih aspekata . Sto na POP MARTINU , sto ovde  . Sad se pojavi neko kome ja kazem lepo sta je sta , a on se covek duri . I nazalost nema pojma o cemu prica . Te babe te dede , te milosevic te stambolic te janko te petko . To sto su pokusali kod odorovaca je jedna velika budalastina koja je dva coveka stajala zivota . I nema nikakve veze sa milosevicem .  Drugo sto si naveo je suplji kamik kod palanke . E tu se bogami radilo , ali opet u privatnoj reziji uz pomoc drzavnih resursa . Pavkovic li ono bese brljao gore . nije ni bitno . E sad mi molim te objasni sta si inace hteo postom jer mi nije namera da se prepucavam sa nekim . IMAS kozni PLAN . U REDU , BLAGO TEBI . OVO sto si stavio je gore od one tri kopije plana koje sam ja licno napravio . STO NE iskopira deo te koze ? Ne mora celu
, da mi neprosveceni jedamput vidimo kako to izgleda .
Odgovori
stanite te bre ljudi pa imamo i mi iz Knjazevca to Smile tsssss uvek nas zaboravite Wink
Odgovori
Ama kude bre moze bez knjazevac  ;D Wink . A imate li na koznjoooooo. e nemate . nema nigde ali mozemo da se valimo da imamo ORIGINAL KOPIJE OD KOZNJO . A vi ? eeee , nista vas ne biva . hihihiih
Odgovori
Mincicu pa rekose ti sta imas i ko sve to  isto ima. mani ti i tvoji orginalii na buvljak u Prcevac si kupil takve orginale, mlad si ti jos za te stvari ima jos da ides okolo i da skupljas informacije,za smokovu rupu kako kazs jos malo pa ce uleznete aaa, pa da ti imas dobre detektore od 300e oni ce ravrse poso , lupate u prazno i samo se lazete sa vaste skalamerije ,nabavi nesto dobro ulozi da bi se vratilo, vidis na forum sta se daje,videli moji srebrenjake, idi na antik i pogledaj,takve price slusam 40g ti gde ides odavno smo mi prosli  xaxaxaax dobar sii,i cu ja te price i FRESKU se pricaju XAXAAXX,zovi i mene da i ja malo zakacim od deda martina,i ce pustam svaki dan pienje u fresku kad te vidim xaxaxax,  pozdravljam te i puno srece u poganovo  pirrossi
Odgovori
Od tolke ubave Pirocanke vi ste se uvatili za staroga Popa i joste postaroga Smuka.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)