Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
topli do
Posto je sat na plafonu pecine to je znaci vodoravan polozaj i kreci se u pravcu kazaljke kao sto je rekao Plandzija
Odgovori
marfi ,,,kola sa 4 točka dao mi jednom jedan turčin. da li to mesto ili drugo ne znam tu ima mečka klesana ona je tapa  od mečku do tamo ima sitna gora,tu ima kladanac pokriven sa zutom pločom. tu ima tri groba i ima znak na jedan....
Odgovori
na jedan grob ima 7 crtei u srednji su pare,tu je slana zuta bara kod nje ima retke buke potez ima 9 pobita kamena u obliku krsta, zarkova čuka sat pet do dvanest je u visini stomaka kada stojiš i pustiš tri koraka nazad padaš u ambis toliko je tesno na to mesto.... u rog imaš planovi... nadji mesto govedarište i tu je izvor golem kolko dva vola da legnu od kladanac meri 3 koraka da nadješ dva kamena golemi na jedan vola glava a grugi od magare.............podji za crni vrh nadji gadzinu padinu tu nadji kamen tučen krsz ili................. pogledaj na sever klesan kazan i dve ruke kako drze kazan.............kada dodješ u mišorinu padinz kada udješ sa jug tačno na sredinu ima znaci 50-iv.3.x9.6.0.80 odatle ima pun kurac znaci ništa ne vrede...i kada dodješ do zadnji ili više nema........
Odgovori
imam nešto za konja i konjarnika jesili našo krst i šestar...
Odgovori
kosač jeli to plan da je u pećinuradza beg bez glavu i pare nemozeš da uzmeš dok nedoneseš mač... da li to to...
Odgovori
Postovani g.Opsesija,

taj znak "covek se drzi desnom rukom za vrat" je prvi od 3 znaka i 3 vece ostave.Na drugoj desnom rukom pokazuje predo srca a na trecoj desnom rukom pokazuje predeo pupka(kaisa).Gde se nalazi sestar u odnosu na ova znak?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)