Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VIDOVNJAŠTVO , PARAPSIHOLOGIJA I TRAGANJE ZA IZGUBLJENIM BLAGOM
City taxi bukvalno se i meni desila slicna situacija, samo sto je kod mene dosao covek i pricao mi o proslosti mesta, kuce ,dvorista gde zivim, za koje sam vecinu stvari znao ali on sigurno nije. Kad sam ga pitao da mi kaze da li postoji nesto i gde, kratko mi je odgovorio "ne treba ti to, pokvarice te". Da bi mi dokazao da stvarno zna nesto naveo mi je coveka koga nikad nije video, a ja ga poznajem i znam da je nasao sasvim slucajno u blizini moje kuce. Susretao sam se i sa Vlasima koji mnogo toga znaju ali nece svakom da kazu sta ih interesuje. U oba slucaja nisam dobio odgovor za ono sto sam trazio, sto je po meni skroz korektno, jer ljudi sa odredjenim darom kao da imaju neki strah i odbojnost prema novcu. Nesto im je Bog dao, nesto uzeo. Takvim ljudima mozda i mogu da verujem ali ne sto posto. To je neko moje iskustvo i zakljucak da ne moze niko da ti nadje nesto sem ako ga ti licno ne trazis Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: VIDOVNJAŠTVO , PARAPSIHOLOGIJA I TRAGANJE ZA IZGUBLJENIM BLAGOM - od dikilikontakti - 03-02-2014, 09:26 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)