Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaludjerska cesma
TRAZE SE DOKUMENTE ZA Kaludjerska cesma
Spored dosad doznano, stanuje zbor za mesto zvano Kaludjerska cesma, nalazi se u danasnju severo-istocnu Makedoniju, ima znace i sa sigurnost je lokalitet. Svako mislenje je dobrodoslo.
Odgovori
kakvi zaci ima i dali imas slika pozz
Odgovori
Ima solidni znaci i sliki, a ako imas dokument pisi od opisot ili planot, togas moze sliki da se pustat.
Odgovori
pa ,pisetesi na  pp  i nema sans da senedogovorito- ovako (a ako imas dokument pisi od opisot) pa (kakvi zaci ima i dali imas slika)  nie nuzno za svi nas da razumemo sve oko vasa saradnja ...  . am za sradnja niko i ni e pricao..  .
Odgovori
kaludjerska česma je selo truparevo ili vrbovo pored česme je grob tu trazi mesto breg ima kamen visok on je viljuvest......
Odgovori
Branko V taj opis nije za moje mesto, jer na ovo mesto nije breg, hvala ti na pokusaj za pomoc.
Odgovori
kaj mene ima kalugerska cesma i ima isklesano bukva V  i vo blizina ima crkva i manastir pozz
Odgovori
Vasil kolku blizu se crkvata/manastirot, ima mnogu znaci!
Odgovori
I kaj mene ima kalugjerska češma a i mestoto se vika kalugjerica toa e vo severoistočna makedonija
Odgovori
taa kalugerska cesma ili kalugerica se naoga vo atar na selo nemajnici i tamu ima stara krusa vo blizina na cesmata i do nea 3 stari groba ama tamu nema nisto toa e sve izorano kolega TRAKTOR
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)