Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
metal detektor whites spectrum XLT
Prodajem detektor WHITES XLT cena 300 evra. Detektor je ispravan u odličnom stanju. Uz njega ide ispravljač i kućište za baterije. Uz detektor ne ide sonda. Za bliže informacije nazovite.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
KAKVA JE OVA MASINA KAKO RADI MOZE LI MALO VISE INF.POZDRAV DEKA
Odgovori
deko neznam zašto me ovo pitate,ova firma je američka veoma poznata,inače aparat poseduje devet različitih programa koje možete birati,naravno i praviti svoje programe. poseduje sve opcije što poseduju svi savremeni aparati ovog ranga.možda vas buni slika on je bez sonde a teleskop je raskopljen.kada sam trebao da kupim sondu od 9"na 6,59kh,koju sm slučajno polomio,odlučio sam da kupim XP DEUS. whites je potpuno ispravan,i uz njega ide uputstvo na srpskom.pozzz.
Odgovori
Pa kako mislis da se proba taj detektor bez sonde.Ne razbiram bratko
Odgovori
aparat ne možeš probati ,naravno bez sonde ja ga takvog prodajem,u koloko imaš za njea sondu lako ćemo ga probati ja sam iz knjaževca .nemoj sumnjati na prevru aparat izvaredno radi. nasjtu sm oglasio veliku dubinsku sondu iona odlićno radi ali je malo teška za pretragu.pozzz
Odgovori
Cim je covek iz Gurgusovca tuj nema laganje Wink pa sada ko ima sondu neka izvoli  ;D .
Odgovori
ej profecionalac kad ćeš uo mene?
Odgovori
Kada se resis da izvadis susenice iz zamrzivac i nabavis 5na5 dolazim odma Wink
Odgovori
jer si prodao spektrum
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)