13-03-2011, 09:28 AM
Tu emisiju sam gledao i ja ali ih je lik pre.e.ao sakrivsi poluge ispod tocka starog autobusa u kom je bila gomila gvozdja. Na kraju mu se gubi svaki trag a zlatne poluge su najverovatnije iz neke ostave kraljevine.
nemacko zlato
|
13-03-2011, 09:28 AM
Tu emisiju sam gledao i ja ali ih je lik pre.e.ao sakrivsi poluge ispod tocka starog autobusa u kom je bila gomila gvozdja. Na kraju mu se gubi svaki trag a zlatne poluge su najverovatnije iz neke ostave kraljevine.
13-03-2011, 09:30 AM
Dvoriste tog lika je policija pretrazivala C.scopom R1koji se lepo vidi na snimku
13-03-2011, 05:51 PM
pozdrav ljudi dali bi neko mozda nasao taj film da svi vidimo zvuci interesantno.
13-03-2011, 07:06 PM
jeste crni mislimo na istu emisiju,a pitanje za gavrila principa je :da li je to ta emisija? nisam siguran ali raspitacu se kod kolega mislim da jedan ima tu emisiju u kompu. pozzzzz!
13-03-2011, 07:14 PM
to je ta emisija.čovek je sakrio polovinu poluge ispod tocka nekog starog autobusa,tako da panduri nisu mogl da nadju ni detektorima.tu se pominju i neki makedonci koji su kupili 1/2 poluge.u toj emisiji se pominje zlato kraljevine jugoslavije jer je ta polovina poluge imala taj zig
15-03-2011, 11:33 PM
Sto se tice nemackog zlata za vagon to je tacno da je negde u tunelu koji je izmedu lukova i izvora kod paracina jer svi stari ljudi znaju za to ali niko se ne usudjuje da radi tamo jer je na toliko prometnom mestu i vidno da ekipe stalno dolaze i susrecu se ali ne rade .Prica se da je zazidano u samom tunelu ,i da je voz kasnije zarobljen i nije nista nadjeno.
19-03-2011, 01:11 AM
nazalost trazio sam ,trazio,trazio.... ali nisam nasao emisiju kolega je imao ali crko mu komp nacisto.....tako da od gledanja nema nista ....
22-03-2011, 09:19 PM
zdr na site. voziloto sto bile tovareni 7 sanduci zlato se vikat pick gaurrer i deka bilo zatrpano vo pestera( minirano)
03-05-2011, 07:10 PM
Našao sam produkcijsku kuću koja je uradila emisiju Olovne priče i Tragači.
To je ZAMEDIA iz Zaječara.ako je neko iz tog kraja neka pokusa da je nabavi.
05-05-2011, 11:40 PM
edi ako je u pitanju pinc gauer onda to nije iz ove price posto je to vozilo dosta mladje onda je i tvoja prica iz nekog skorijeg vremena najverovatnije zadnjih ratnih desavanja na bivsim prostorima sfrj
|
|
|