Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gluposti: MIlan - Donce
Poštovane kolege,članovi foruma "Sakriveno Blago", uvaženi administratoru,
Kako sam sačekao nedelju dana i od mog raskrinkavanja od nekih članova izgleda da nema ništa, ja bih se najsrdačnije zahvalio svim članovima ovog foruma na druženju i konstruktivnim razgovorima, komentarima i saradnji. Zbog svojih obaveza, jednostavno nemam toliko slobodnog vremena da bih i dalje konstruktivno mogao da doprinosim u radu ovoga foruma. Kako sam do sada imao jako lepu saradnju sa samim administratorom, želeo bih da ga ovog puta zamolim da moj nalog i moju registraciju izbriše, što se nadam da neće biti neki poseban problem. Bilo mi je drago i lično zadovoljstvo da postujem na Vašem forumu. Ma šta ko mislio o meni, izlazim sa ovog foruma čistoga obraza i mesta gde sam stekao kako dobre lične prijatelje, tako i kontakt prijatelje, što je priznaćete zasluga postojanja ovoga foruma pre svega. Kao što to biva i u životu, nismo svi mi istog temperamenta, predznanja, znanja i strpljenja. Boraveći na ovome forumu nikada ovo nisam smetnuo sa uma. Želim svima Vama, starijim članovima, daljnji uspešan rad na ovom forumu i dobro druženje pre svega, a novim članovima uspešan rad uz želju da daju daljnji doprinos u afirmaciji ovoga foruma. Ako sa ovoga foruma odlazim sa nekom lokalnom titulom "profesionalca", ovo samo znači da sam bez zavisti, ljubomore i svega ostalog, dao neki skroman doprinos u radu ovog foruma, što mi je priznajem drago. Hvala, još jednom na druženju, a ako sam se nekome zamerio, sigurno nije bilo nekom mojom krivicom već neodmerenim postovima pojedinaca kojima je jezik brži od pameti , neznajući često kao i većina nas, koga ima sa druge strane kao sagovornika. U tome i jeste po nekada i čar ovakvih foruma. Hvala na razumevanju za mojim povlačenjem sa ovoga foruma.
Prijatan i uspešan daljnji rad Vam želi Milan Bogdanović
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Gluposti: MIlan - Donce - od zeus - 27-07-2012, 11:51 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 05-08-2012, 09:36 AM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 16-08-2012, 10:11 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 22-10-2012, 09:22 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od plandzija - 23-10-2012, 06:57 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 23-10-2012, 07:20 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 29-10-2012, 10:16 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 25-01-2013, 03:08 AM