Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
devojacki kamen i topla voda
SUM BIL EDNAS VO TEMEN DOL, MESTOTO E MNOGU INTERESNO I EDVAJ PRISTAPNO, IMA 3 VODOPADI TAMU, EDINSTVEN ZNAK STO GO NAJDOV BESE KRST MOZEBI IMAM NEKADE I SLIKA OD NEGO, POTOA VO BLIZINA NA KRSTOT IMASE KVADRAT SO DUPKI  VO NEGO ( DAMA ) E SEGA ZNAM DEKA BARAV I OLUK NA EDEN OD KAMENJATA AMA NE GO NAJDOV. PODOLU OD TOA STRMNO MESTO IMAI PESTERA VO KOJA NAVODNO NEKOGAS ZIVEELE 5 POPOVI, POSTARI LUGE KAZUVAA DEKA NEKOJ BIL VLEZEN VO DUPKATA I VNATRE IMALO TRPEZA SO 5 STOLA, I SEUSTE SE POZNAVALO DEKA NEKOJ ZIVEEL TUKA. LICNO NE SE SIMNAV VO PESTERATA BIDEJKI NE NOSEV SO SEBE SOODVETNA OPREMA, SE SLEGUVASE SAMO SO POMOS NA PLANINARSKO JAZE. ZABORAVIV  KOE BESE IMETO NA PESTERATA, MESTANITE IMAA I IME PO KOE JA NAREKUVAA. MI KAZAA DEKA I DOLU POKRAJ REKATA KAJ VODOPADITE IMALO ZNACI AMA OSTAVIV ZA DRUGA PRILIKA DA ODAM TAMU. PLANIRAM SKORO, PA AKO VI TREBA NESTO DA POBARAM KAZITE, JAS SEKAKO KE GO SNIMAM TEMEN DOL Smile.
Odgovori
Pozdrav HIMOVICH ja znam to je tamna bukova suma. Suma je toliko tamna da kad je najveci dan u sumi je veliki mrak. Trazi crveni kamen kao ploca sa krs isklesan . Veliki crveni kamen kao plocu vuku dva konja koja moraju da idu prema istok da bi se pomerilo . Pod kamen pare od cetrdeset hajduka. Blizo je izvor kad koni povuku kamen mora se napoju sa vodu toliko je kamen tezak a toliko je mrak da strah ulazi u kosti. Tamo trava ne raste. Tamo slavuj ne peva, mecka ne ide,vuk ne zavija . Ako znas HIMOVIC TI PISI JA ZNAM
Odgovori
Veliki poz citytaxi  orginal si  nema problema svi pricaju  svi a niko mesto nezna veliki poz
Odgovori
Postovani g.Citytaxi,

zainteresovao me je opis vase magicne sume.Da li je to realnost i da li tragate za opisom?

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Ako smem da primetim Himovic je rekao da zna mesto a Citi taksi ima opis za to mesto a deo toga je i rekao javno.
Odgovori
Nego Himovic me iznenadi rece  pa porece. Zasto Himovicu?
Odgovori
Apise zamolio bih te da budes strpljiv . Ja imam original mapu sto niko nema, Himovich zna mesto . Evo ja te pozivam ako hoces da ucestvujes u kopanju i podeli plena. Cekam da se Himovich organizuje pa da krenemo u akciju .  On zna da ja imam mapu na srnecu kozu i da je original a uspeh je zagarantovan posto je Pop Martin Himovich legenda i kljuc a samo treba biti strpljiv da prodje leto ,mozda i jesen e onda da vidis cudo !
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)