Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JEFTINI BOLJI DETEKTORI
Poznata je ona stara Koliko para toliko muzike.Pa ipak molim kolege da mi preporuce koji detektor da kupim a da nije skup,cak sta vise jeftin.Naime interesuje me neki koji moze predmet od 20 cm da ocita na 1m do 1,20m.Hvala
Odgovori
(19-02-2013, 09:47 AM)vusta link Piše:Poznata je ona stara Koliko para toliko muzike.Pa ipak molim kolege da mi preporuce koji detektor da kupim a da nije skup,cak sta vise jeftin.Naime interesuje me neki koji moze predmet od 20 cm da ocita na 1m do 1,20m.Hvala

vusta!
Са твојим захтевима везаним за величину и дубину предмета који треба да се "очита" - одговорно тврдим следеће:
Не постоји ни један метал-детектор са таквим могућностима а да је јефтин!
А, ако и постоје - буди сигуран да су ПРЕВАРА. Мада, неки мајстори и даље тврде да су машине које баш они праве - свемогуће.
То су спремни да поткрепе разноразним преварама везаним за унапред припремљене своје полигоне где демонстрирају лажну свемогућност својих руку дела.
Свакако, тек када платиш тражену суму и када се код куће увериш да нешто није у реду са таквим апаратом, схватиш да си испао овца.
Онда покушаш да вратиш апарат његовом творцу, али, он се по правилу више не јавља на телефон, или ако се и јави (сервира ти неку причу у којој је све друго криво али не и његов детектор). И тако до у недоглед док сам не дигнеш руке од свега.
Наравно, постоје метал детектори који могу да испуне захтеве које си ти посатвио везане за величину и дубину али, они (нажалост), нису баш тако јефтини, шта више, могло би се рећи и да су веома скупи.
Е, сад... код различитих људи различити су и критеријуми шта је јефтино а шта скупо!
А ти како хоћеш!
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Potpuno se slazem sa gore napisanim.Kao da sam sam napisao..Nema da je jeftin,a dobar. Ima samo komlikovan i manje komplikovan.
Odgovori
Gold bug 2 je jedan od boljih detectora.
Odgovori
Gde da ga potrazim u Srbiji? Hvala
Odgovori
Isto taka NOKTA Velox one.
pa u srbiji neznam ja sam iz makedonije.
metaldetector.rs  valjda  pozz.
Odgovori
(19-02-2013, 03:43 PM)Sneshko link Piše:[quote author=vusta link=topic=1704.msg14711#msg14711 date=1361260046]
Poznata je ona stara Koliko para toliko muzike.Pa ipak molim kolege da mi preporuce koji detektor da kupim a da nije skup,cak sta vise jeftin.Naime interesuje me neki koji moze predmet od 20 cm da ocita na 1m do 1,20m.Hvala

vusta!
Са твојим захтевима везаним за величину и дубину предмета који треба да се "очита" - одговорно тврдим следеће:
Не постоји ни један метал-детектор са таквим могућностима а да је јефтин!
А, ако и постоје - буди сигуран да су ПРЕВАРА. Мада, неки мајстори и даље тврде да су машине које баш они праве - свемогуће.
То су спремни да поткрепе разноразним преварама везаним за унапред припремљене своје полигоне где демонстрирају лажну свемогућност својих руку дела.
Свакако, тек када платиш тражену суму и када се код куће увериш да нешто није у реду са таквим апаратом, схватиш да си испао овца.
Онда покушаш да вратиш апарат његовом творцу, али, он се по правилу више не јавља на телефон, или ако се и јави (сервира ти неку причу у којој је све друго криво али не и његов детектор). И тако до у недоглед док сам не дигнеш руке од свега.
Наравно, постоје метал детектори који могу да испуне захтеве које си ти посатвио везане за величину и дубину али, они (нажалост), нису баш тако јефтини, шта више, могло би се рећи и да су веома скупи.
Е, сад... код различитих људи различити су и критеријуми шта је јефтино а шта скупо!
А ти како хоћеш!
Поздрав!
Sneshko
[/quote]

Pozdrav Snesko, ne mogu da kazem da se ne slazem sa tobom, sve je to tako kako je.
Ali bih te zamolio ako mozes da dopunis tekst malo:
Recimo, rekao si da postoje neki skuplji koji mogu da zadovolje to sto je kolega Vusta trazio, pa ako mozes da napises koji su po tvom misljenju ti detektori ( Ime).
Drugo, spomenuo si vec pripremljene terene, kad odes kod nekog da te osisa, mene iskreno zanima kako to odrade, ako ja recimo sam uhvatim asov i iskopam rupu izmerim ubacim predmet i probam.

Hvala na odgovoru
Moja pitanja su dobronamerna i informativne prirode, da ne bi doslo do zabune.

Pozdrav Bravorauch
Odgovori
to mogu da urade
garet gti 2500 u kombinaciji sa igl sondom
moze deus xp veca sonda i elektronika
moze nokta velox one
mogu skoro svi ostali PREZENTIVNI fabricki modeli
e sad dubina zavisi od velicine predmeta na dubini 1do 1,2 metrara mora da biden bas bas bas golemmmmmmmmmmmmm velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ako mislis koji aparat moze da najde klasicnu ostavu na dubini od 1,20 metara evo odgovoricu ti odmah i to
NIJEDAN nepostoji ja neznam da postoji video ga nisam a probao sam hebem li ga koliko
ako neko zna i ima takav detektor eto ja sam rad da ga kupim odmah cena me NE INTERESUJE placam kes
ALI morace to da mi pokaze na MOM POLIGONU  i resen problem kupujem odmah

kako se rade prevare za to ima vise nacina sve zavisi od ovce koje treba da osisiaju neka ovca stoji mirno i oni je sisaju neke ovce se uzjogune pa im daju sarenu lazu
da bude dobra dok je sisaju i tako sve zavisi od ovcice i od strucnosti onoga ko sisa

a to ubacis predmet i probas recice ti da taj predmet nemoze da detektje zato sto nije stajao u zemnji i nije stvorio polje oko sebe pa zato nece
e sad u tome ima istine ali razlika nije u metrima nego u par santimetra ali nikada neprelazi celih 5 cm razlika u dubini detekcije starog i novog predmeta
ako budes bas uporan onda se prodavac najluti i demonstrativno uhvati maglu i bezaniju uz obavezan komentar da ti nisi normalan covek da si nervozan lud i sklon nasilju
sto je sasvim normalna reakcija za normalnog coveka kad te neko radi odradis ga lopatom po tintari ili budes ovca i cekas sisanje
Odgovori
(12-03-2013, 09:28 PM)bodatajson link Piše:to mogu da urade
moze nokta velox one
e sad dubina zavisi od velicine predmeta na dubini 1do 1,2 metrara mora da biden bas bas bas golemmmmmmmmmmmmm velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ako mislis koji aparat moze da najde klasicnu ostavu na dubini od 1,20 metara evo odgovoricu ti odmah i to
NIJEDAN nepostoji ja neznam da postoji video ga nisam a probao sam hebem li ga koliko
ako neko zna i ima takav detektor eto ja sam rad da ga kupim odmah cena me NE INTERESUJE placam kes

kako se rade prevare za to ima vise nacina sve zavisi od ovce koje treba da osisiaju neka ovca stoji mirno i oni je sisaju neke ovce se uzjogune pa im daju sarenu lazu
da bude dobra dok je sisaju i tako sve zavisi od ovcice i od strucnosti onoga ko sisa

a to ubacis predmet i probas recice ti da taj predmet nemoze da detektje zato sto nije stajao u zemnji i nije stvorio polje oko sebe pa zato nece
e sad u tome ima istine ali razlika nije u metrima nego u par santimetra ali nikada neprelazi celih 5 cm razlika u dubini detekcije starog i novog predmeta
ako budes bas uporan onda se prodavac najluti i demonstrativno uhvati maglu i bezaniju uz obavezan komentar da ti nisi normalan covek da si nervozan lud i sklon nasilju
sto je sasvim normalna reakcija za normalnog coveka kad te neko radi odradis ga lopatom po tintari ili budes ovca i cekas sisanje

;D ;D ;D. Zavisi i kad je sezona sisanja ovci. Nego, lepo si ti to knjizevno opisao  8). Mada ako uspeju nekoga tako da zavrnu onda taj nije ovca, da je ne vredjamo za dzabe, taj je toliko glup da mu se ne isplati da kupuje bilo sta.
Odgovori
(12-03-2013, 09:28 PM)bodatajson link Piše:to mogu da urade
moze nokta velox one

Evo jas ti tvrdam deka moze da go pronajde i na mnogu pogolema dlabocina predmetot i bez izgovori duri id a go vidis na ekran vo 2D i 3 D prikaz samo LORENZ DEEPMAX X6 GPS so sondata 1 na 1 metar. So pogolemata sonda 1,5 na 1,5 metri edna paricka ja naogja na uste pogolemi dlabocini. KOj go ima i znae da go raboti moze da go potvrdi ova. A i ne e mnogu skap, 8.500EUR so site sondi vklucuvajki ja i taa 3 na 3 metri :-)  Ako sakas prezentacija dojdi vo Makedonija drugar zakopaj sto sakas ke ti prezentiram, ama posto dade zbor, zemaj so sebe i EURA da go platis lorenzot :-)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)