(19-02-2013, 03:43 PM)Sneshko link Piše:[quote author=vusta link=topic=1704.msg14711#msg14711 date=1361260046]
Poznata je ona stara Koliko para toliko muzike.Pa ipak molim kolege da mi preporuce koji detektor da kupim a da nije skup,cak sta vise jeftin.Naime interesuje me neki koji moze predmet od 20 cm da ocita na 1m do 1,20m.Hvala
vusta!
Са твојим захтевима везаним за величину и дубину предмета који треба да се "очита" - одговорно тврдим следеће:
Не постоји ни један метал-детектор са таквим могућностима а да је јефтин!
А, ако и постоје - буди сигуран да су ПРЕВАРА. Мада, неки мајстори и даље тврде да су машине које баш они праве - свемогуће.
То су спремни да поткрепе разноразним преварама везаним за унапред припремљене своје полигоне где демонстрирају лажну свемогућност својих руку дела.
Свакако, тек када платиш тражену суму и када се код куће увериш да нешто није у реду са таквим апаратом, схватиш да си испао овца.
Онда покушаш да вратиш апарат његовом творцу, али, он се по правилу више не јавља на телефон, или ако се и јави (сервира ти неку причу у којој је све друго криво али не и његов детектор). И тако до у недоглед док сам не дигнеш руке од свега.
Наравно, постоје метал детектори који могу да испуне захтеве које си ти посатвио везане за величину и дубину али, они (нажалост), нису баш тако јефтини, шта више, могло би се рећи и да су веома скупи.
Е, сад... код различитих људи различити су и критеријуми шта је јефтино а шта скупо!
А ти како хоћеш!
Поздрав!
Sneshko
[/quote]
Pozdrav Snesko, ne mogu da kazem da se ne slazem sa tobom, sve je to tako kako je.
Ali bih te zamolio ako mozes da dopunis tekst malo:
Recimo, rekao si da postoje neki skuplji koji mogu da zadovolje to sto je kolega Vusta trazio, pa ako mozes da napises koji su po tvom misljenju ti detektori ( Ime).
Drugo, spomenuo si vec pripremljene terene, kad odes kod nekog da te osisa, mene iskreno zanima kako to odrade, ako ja recimo sam uhvatim asov i iskopam rupu izmerim ubacim predmet i probam.
Hvala na odgovoru
Moja pitanja su dobronamerna i informativne prirode, da ne bi doslo do zabune.
Pozdrav Bravorauch