Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Nema na cemu Dr.Marsovac

Ako smatras da je sa ovim dovoljno da dodjes do cilja onda necu nista objasnjavati , samo bi te zamolio posto sam u inostranstvu , uslikaj ono sto mislis da je interesantno i objavi neku fotku da vidimo i mi ostali , upravo pripremam stvari i pakujem se za jednu pretragu u Africi na prirodno ili natur gold , Germanicus
Odgovori
Samo mala ispravka da se neko ne nadje uvredjen...prirodno ili natur zlato se u srbiji zove SAMORODNO ZLATO...tek da nebude zabune Wink
...umalo da zaboravim...PUNO SREĆE NA ISTRAŽIVANJU PO AFRICI I NADAM SE DA ĆE TI MINELAB UISTINU POKAZADI SVU SVOJU NADMOĆ NAD OSTALIM UREĐAJIMA....i ocekujemo bar neki snimak / bilo video zapis ili neke fotkice...pozz
Odgovori
Hvala Grotagold , mozda sam ga ja u nekom tekstu pobrkao sa primarnim , evo ovde se izvinjavam na gresci , prirodno ili samorodno , posto vidim da si profesionalni tragac , sta mislis o ovome sa slike , imas li neke podatke o ovome , video sam tokom posete da su radili specijalnim sredstvom za besumno razbijanje stena odnosno krupnog kamenja , ima ga na slici one bele tacke , hemijsko sredstvo sipe se u busotinu precnika minimum 30mm a maksimum 40mm maksimalna dubina da bi bilo efikasno 60cm i mora da odstoji 24h , otprilike da sam ja tada prosao u pauzi na cekanje i zabelezio ove fotke , Germanicus
Odgovori
Nisam ni ja tamo....  :Smile
Odgovori
I dalje mi nije jasno zasto je razbijano!???
Odgovori
Pozdrav za Dr. Marsovca

Steta sto nisi dole tacno sam znao da si ozbiljan u ovom poslu , jer vidim ti rukopis sto bi rekli kod nas , ovde koliko sam ja mogao da zakljucim oni su trazili ulaz u hodnik koji bi ih odveo do zeljenog cilja , jer ovo sto si video sa slike sve je bilo zatrpano zemljom , stvarno je bio veliki rad da se dodje do zidova , a onda kameni zidovi sa ogromnim secenim kamenom zidano, kako su ih postavljali u tom periodu je tema kao i za piramide u Egiptu , i nisu imali drugog resenja nego ovako , sredstvo je mnogo skupo koje su upotrebljavali jer znam i gde se proizvodi , na kraju me cisto interesuje dokle su stigli jer hodnik su promasili , a kamen lomljeni na ovaj nazin izvlacen je sajlom , kao zicara da bi imali prostor za rad , Germanicus
Odgovori
Hvala Grotagold na vasoj poseti i lepom komentaru , bilo bi i meni drago da i vi ubodete vasim Minelabom GPX 5000 bar neku dobru kucnu ostavu posto licno mislim da ce ovaj aparat obeliti obraz po tom pitanju dole kod vas u Srbiji , nemoj vise da cekate jer ce vam ameri i to ocistiti kao na Kosovu ,Germanicus
Odgovori
Ako si germanicus na osnovu broja napisanih poruke sa moje strane došao do zakljucka da sam profesionalac nebih rekao (ćuti..može neko na osnovu tvoje izjave da stvarno pomisli da sam "profi") pa da posle imam problema i pratnju ili da navale da traže od mene silna mišljenja i podatke a ja sam samo jedan običan hobista...početnik u svemu ovome. Sredstvo za razbijanje stena se kupuje u Republici Srpskoj i uopšte nije skupo a ima ga i u Crnoj Gori. Po detaljima koje iznosiš odaje se utisak da nisi bio samo slučajni posmatrač već i učesnik...al ajd nek bude kao što kažeš. Za bušenje tih rupa potrebna je i struja...znači ili je ima u blizini ili je radio neki agregat a dali su promašili to samo oni mogu da znaju...jedno kajanje ne gine...ili što nisu probali ili što su probali da nađu "hodnik" a možda nije ni hodnik u pitanju..nemožeš sa sigurnošću da tvrdiš ni jedno ni drugo dok se ne uveriš...ZAR NE !!!
Odgovori
(21-02-2013, 06:26 PM)grotagold link Piše:Ako si germanicus na osnovu broja napisanih poruke sa moje strane došao do zakljucka da sam profesionalac nebih rekao (ćuti..može neko na osnovu tvoje izjave da stvarno pomisli da sam "profi") pa da posle imam problema i pratnju ili da navale da traže od mene silna mišljenja i podatke a ja sam samo jedan običan hobista...početnik u svemu ovome. Sredstvo za razbijanje stena se kupuje u Republici Srpskoj i uopšte nije skupo a ima ga i u Crnoj Gori. Po detaljima koje iznosiš odaje se utisak da nisi bio samo slučajni posmatrač već i učesnik...al ajd nek bude kao što kažeš. Za bušenje tih rupa potrebna je i struja...znači ili je ima u blizini ili je radio neki agregat a dali su promašili to samo oni mogu da znaju...jedno kajanje ne gine...ili što nisu probali ili što su probali da nađu "hodnik" a možda nije ni hodnik u pitanju..nemožeš sa sigurnošću da tvrdiš ni jedno ni drugo dok se ne uveriš...ZAR NE !!!

Kume,ne treba ti struja za busenje :-))
Hilti radi posao bez da trepne i traje dugo ..k`o Durasel :-))
Odgovori
Na Kosovu su oni čistili ili bar probali da očiste nešto sasvim drugo a ako se i pojave u Centralnoj Srbiji to bi onda značilo da smo načisto nahebali...samo mislim da ovaj naš mučni i napaćeni Srbski narod koji nema gde da skita po belom svetu već je prinuđen da čuva ovo malo što mu je ostalo neće tek tako nemo da posmatra nečija samovoljna šetkanja i čerupanja naše dedovine koje skoro da više i nema ko da čuva jer sva mladost i pamet ode u inostranstvo...ali je ostalo sasvim dovoljno da ima ko da se lati usrane motke i da bije ...onako kako to samo mi ojađeni Srbi znamo...KAD NAM PUKNE FILM Big Grin ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)